avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal pt furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal pt furt calificat

am si eu o intrebare:
sunt cercetat pentru savarsirea infractiunii de furt calificat:
acum un an am fost cercetat pentru un alt furt din supermarket , iar acel caz s-a solutionat cu o amenda administrativa pe care am platit-o si am fost scos de sub urmarire penala.
vreau sa stiu daca acum se considera ca am antecedenta penala si procurorul tine cumva cont de amenda mea de anul trecut sau daca am fost scos de sub urmarire penala acum nu mai am de ce sa ma tem ca procurorul ar putea sa tina cont de amenda.
multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: mavericu , utilizator 20:40, 26 Decembrie 2009
buna ziua si eu am fost intr-o situatie asemanatoare anul trecut o neintelegere de genul asta mi-a adus o amenda administrativa. as vrea sa stiu daca aceasta amenda ma va afecta cu ceva in viitoarea mea cariera care-mi doresc sa fie la min apararii. am dat examenul am luat toate probele si ieri am fost sa completez fisa pentru a mi se acorda avizul de securitate. credeti ca va aparea aceasta amenda si va influenta cu ceva decizia pe care-o vor lua cei care fac verificarile? cazierul meu este curat. va multumesc
In general, chiar si administrative, amenzile au influenta in luarea deciziilor celor din ministerul apararii.
va multumesc pentru sfaturile pe care mi le-ati dat si vreau sa va spun ca dupa atata timp(7 luni) de cand am fost citat la politie, am fara sa mai fiu chemat pentru audiari la parchet am primit acasa o amenda administrativa de 1000 ron plus 50 ron cheltuieli de judecata sau ceva de genul asta.
Va multumesc inca o data pt ajutorul acordat !
La avizul de securitate se va verifica de catre serviciul de informatii abilitat situatia dvs.juridica si se va afla despre amenda primita si care a fost cauza acesteia.Este mai corect sa le spuneti pentru a nu dovedi lipsa de sinceritate ,care va fi taxata ca atare.
Mai bine aratati-le ca a fost o greseala a copilariei si poate vor fi intelegatori
Acum te-as intreba si eu furturile de ce le-ai facut? Sau as intreba, cunoscand prin ce ai trecut prima data, de ce ai repetat greseala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 lei madalinadumitra madalinadumitra Buna ziua!am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 de lei am fost prins si am fost la sectie de politie unde am dat declaratie si am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Furt supermarket emiliades emiliades am fost surprinsa de agentii de paza a unui supermarket dupa ce am sustras un parfum Tester in val de 39 lei in care mai erau cativa mililitrii de parfum si o ... (vezi toată discuția)
Furt din hipermaket carrefour. deea18butterfly deea18butterfly Buna,numele meu este Andreea,am 18 ani si pe 8 martie am comis furt impreuna cu prietena mea dintr-un magazin Carrefour,Mentionez ca produsele erau ... (vezi toată discuția)