avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... abuzuri contract de leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

abuzuri contract de leasing

Buna ziua sper sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema:

deci in luna august 2008 am semnat un contract de leasing cu …… totul a decurs normal pana in data de 08.05.2014 cand am platit 3 facturi restante dupa ce am efectuat plata am incercat sa sun la ….. sa vad cat m-ai este de plata la ca sa platesc totul anticipat sa pot sa intru in posesia masini a raspuns o persoana care sa recomandat a fi ……….. si foarte revoltata ca incearca sa ia legatura cu mine de foarte mult timp sa imi comunice ca de fapt contractul meu de leasing a fost reziliat de o luna de zile si ca nu a putut sa ia legatura cu mine ca nu detin nici un nr.de telefon de al meu si ca sa predau imediat masina si multe alte vorbe....... in conditia in care chiar pe prima pagina din contract este trecut nr.meu de tel si care este acelasi de pe care vorbeam cu dansa in momentu respectiv in fine am trecut peste acesta altercatie si am incercat sa port o discutie pe problema care era in fapt si am cazut de comun acord sa fac o cerere sa cer diferenta care este de plata sa o achit in trei transe egale am trimis cererea si dupa putin timp am fost sunata ca sa aprobat cerea dar ca prima transa de bani sa fie achitata in 24 ore am aceptat plata dar am cerut sa imi fie trimis acordul de plata si tot ce contine suma respectiva dupa multe discuti in contradictoriu la tel. ca ei nu trimit acordul pana nu fac eu prima plata totusti daca a vazut ca nu sunt de acord cu plata pana nu primesc acordul scris au trimis, am efectuat plata asa cum este stabilit in acord prima transa dar ce reprezinta suma din acord tot nu au trimis ,dupa efectuarea plati au spus sa iau legatura cu o alta colega sa imi intocmeasca asigurarea casco asa cum este specificat in acord am luat legatura cu colega mia trimis doua oferte de casco am aleso pe cea de la ………… dupa care ma trimis la aliant din constanta sa fac o inspectie tehnica la masina sa vada ca nu este avariata acea inspecie sa o trimit la bucuresti si ei sa imi intocmeasca polita casco , cand am ajuns la ……. c-ta si am inceput sa spun ce vreau ei au spus ca nici nu au auzit de asa ceva ,pentu ca in meil trimis de ………… era specificat ca pana pe data de 12.05.2014 sa inchei polita casco fiind si sambata am cautat un brocher de asigurari sa fac casco si am avut o alta surpriza dupa cum o sa vedeti si in meilu primit de la ei aceiasi suma asigurata acelasi asigurator difrenta era f.mare 822 E imi cereau ei 643 E la broker am facut polita si am trimiso cand au realizat ca polita nu este facuta de ei au inceput cu o plaie de tel. cum ca nu este valabila polita si daca nu o anulez si nu inchei alta cu ei nu mai sunt de acord cu angajamentul pe care mi lau trimis eu am spus ca nu anulez polita ca nu poate sa ma oblige nimeni sa platesc diferenta de 179 E doar ca vor dansi asa , nu am primit inca un raspuns clar din partea lor au spus ca o sa dea un raspuns in cursu acestei saptamani . Dar totusi eu nu stiu nimic concret ce inseamna suma pe care o cer daca este contractu reziliat intradevar si multe altele de ex dupa actu aditional pe care lam semnat in 2010 eu nu am primit nimic nici scadentar nimic.

nu stiu daca am fost destul de inteleasa totusi vorbesc de o suma foarte mare de ex : valoarea masini este de 25000 euro cu tva eu am platit pana in momentul de fata 122000 de lei ei imi cer inca 31000 lei dar concret nu stiu pe ce si imi mai spun in acord ca trepuie sa suport si cheltuielile aparute ocazional prin transferul de proprietate . si tot astazi am aflat ca au cerut ei la firma de asigurare sa anuleze polita ca ei nu o recunosc

va multumesc anticipat pentru cine poate sa ma lumineze cum sa rezolv aceasta problema

Alte discuții în legătură

Probleme cu bcr leasing - greco ovidiuch ovidiuch Buna ziua Postez deoarece am si eu o mare problema cu BCR Leasing din acest punct de vedere. Am incheiat contract cu ei in aprilie 2009 pentru o masina. In ... (vezi toată discuția)
Polia casco leasing leusan leusan Am o masin in leasing pe 5 ani. CASCO si RCA le-am incheiat eu ca utilizator . La CASCO am platit cca 2 ani siu jumatate si nu am mai incheiat alta ... (vezi toată discuția)
Polita casco bcr elena_aldea05 elena_aldea05 Buna ziua. eu am urmatoarea problema am o masina luata in leasing pe care am casco , problema mea este ca eu bine mersi primeam fact pe prima de leasing lunar ... (vezi toată discuția)