avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Preluare drumuri aflate in proprietate privata de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Preluare drumuri aflate in proprietate privata de catre Primarie

Buna ziua,
Drumurile aflate in proprietate privata (dar care a renuntat cu titlu gratuit la ele in favoarea Primariei) trebuie preluate de catre Primarie in mod obligatoriu ? Care este legea care reglementeaza regimul acestor drumuri ? Primaria in cauza refuza/amana in mod nejustificat preluarea acestor drumuri, pentru a nu fi apoi nevoita sa le si aduca intr-o stare normala de exploatare, adica sa le asfalteze. In prezent, drumurile sunt pietruite. Multumesc.
nu sunt obligati sa le preia intr-un anumit termen.
A se vedea:

- Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismul, publicata in M.Of.nr. 373 din 10.07.2001;

- Ordinul Ministerului Transporturilor nr.49 01-27-98 - pentru aprobarea Normelor tehnice privind proiectarea si realizarea strazilor in localitatile urbane, publicat in M. Of. nr. 138bis din 06.04.1998

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenajare cale de acces proprietatea primariei krristy krristy Am incercat sa caut un post asemanator insa nu am gasit. Daca exista va cer scuze:\"> Problema mea este urmatoarea: sunt proprietarul unui imobil situat in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, locuiesc într o localitate din apropierea bucureștiului ... gabitzumic gabitzumic Bună ziua, locuiesc într o localitate din apropierea Bucureștiului pe o strada privata in care proprietarii detin cota indiviza. Contextul este următorul : ... (vezi toată discuția)
P.u.z. legal sau ilegal? ceparudaniel ceparudaniel Buna ziua, sunt posesorul unui teren de 350 m2 pe care vreau sa construiesc o casa P+M dar cand am ajuns la primarie mi s-a spus ca in acea zona sunt prevazute ... (vezi toată discuția)