avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZATIA PENTRU CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZATIA PENTRU CRESTERE COPIL

Buna ziua sunt angajata unei firme de 6 ani si jumatate dar vreau sa mi dau demisia pentru ca trebuie sa fac unele lucruri ok, de aceea va intreb daca eu mai pot beneficia de indemnizatie pentru ca sunt insarcinata in 5 luni.
Si ce solutii sa gasesc , ca sa benificiez
multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:59, 30 Mai 2014
1. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (eleva sau studenta la zi, somaj indemnizat, concedii medicale, concediu de maternitate etc.).

2. Daca demisionati si apoi stati acasa (casnica) pana nasteti nu veti putea beneficia de indemnizatie pentru CCC.

3. Spuneti ce aveti de gand sa faceti dupa demisie ca sa va spun daca ati putea beneficia de indemnizatie pentru CCC.
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Raluca177 Raluca177 Bună ziua as dori sa ma puteți lamuri si pe mn în legătură cu o problema eu am lucrat la o firma după data de 18.08.2014 pana pe data de 15.07.2015 apoi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ratzuska ratzuska sunt insarcinata in 2 luni pe cartea de munca am 6 luni muncite prin indemnizatie...iau? :sorry: (vezi toată discuția)
Despre prenatal si indemnizatia pentru cresterea copilului bengeaandreea bengeaandreea daca am lucrat 3 ani cosecutiv si acum sunt casnica , mai beneficiez de bani pentru copil in ideea de a face un copil? (vezi toată discuția)