avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte de instrainare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte de instrainare casa

Buna ziua ,
Va rog sa imi spuneti daca se poate face act de donatie pe o casa intre 2 frati cand exista si un al 3-lea sau trebuie act de vazare cumparare.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:17, 4 Iunie 2014
Vrea sa vanda sau sa doneze ? Daca ii ia bani e vanzare, daca ii da gratis e donatie si din acte ar trebui sa rezulte situatia reala. Sa ii doneze fara teama, daca e sanatos la minte, celalalt frate nu are ce obiecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Dana_Burcea78 Dana_Burcea78 multumesc pt. raspuns,as vrea sa va mai intreb ceva si anume,sunt 2 surori ,iar una dintre ele vrea toata mostenirea,dar proprietara averii traieste,adica mama ... (vezi toată discuția)
Atacarea unui contract de donatie bcpi.in bcpi.in tatal meu si cu fratele lui sunt coproprietarii un imobil(teren si casa);pe constructii are fiecare certificat de mostenitor(tata a acceptat mostenirea de la ... (vezi toată discuția)
In ce masura poate fi atacat actul de donatie ccrys ccrys Buna ziua, Parintii mei vor sa imi faca mie si sotiei act de donatie pt apartament. Eu am frate care nu este interesat de acest apartament si va da o ... (vezi toată discuția)