avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Procedura de insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Procedura de insolventa

pe data de 15.05.2014 am depus cerere pt insolventa cu reorganizare .pe 03.06.2014 a avut loc prima infatisare .nu stim cand ni se va proba cererea insa administratorul judiciat a spus ca planul de reorganizare se depune la 30 zile dupa afisarea tabelului .din pacate nu vrea sa faca planul de reorganizare dar nici nu mi-a dat detalii sa stiu ce trebuie sa cuprinda acest plan .va rog sa ma ajutati cu un model sau macar sa imi spuneti pt care ani trebuie sa fac planul ?2013 real 2014 estimat pana cand ?trei sau cinci ani ?firma are obiect activitate productie -fabrica tamplarie lemn si vinde produsul finit .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adrianabresug , utilizator 09:21, 6 Februarie 2015
oricum merg cu el la verificat la un alt lichidator, voi plati consultanta ...daca al nostru nu vrea sa se implice in plan .stiu ca daca nu e ok nu se aproba insolventa si am impresia ca ne baga direct in faliment .
multumesc pt incurajari ,m-au ajutat mult .
am avut ieri o surpriza neplacuta . administratorul firmei mi-a zis ca la primul proces firma a fost bagata in faliment .de ce ? pt ca a uita sa depuna actele cerute in termen de cinci zile de la depunerea cererii .acum face recurs sau contestatie nu stiu cum sa ii zic ,avem 30 zile la dispozitie de la data primului termen . insa din punct de vedere contabil societatea isi mai poate desfasura activitatea ?in aceleasi conditii ?
sa inteleg ca nu mai trebuie planul de reorganizare ?
pe 15 .12.2014 am intrat oficial in insolventa cu reorganizare .in februarie va avea loc masa credala .vreau sa stiu un lucru ,firmele care l;ucreaza cu noi mai au voie sa isi deduca tva la facturile emise de societatea noastra ?sau aplic taxare inversa ?imi puteti da un articol din CF ?multumesc
ma poate ajuta cineva cu un raspuns ?multumesc
Regimul TVA nu suporta modificari din cauza insolventei dvs., adica ramane asa cum erati si inainte de a intra in insolventa. Doar daca nu doriti sa il schimbati dvs.

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii curente corstef corstef pentru datoriile curente (exceptand creanta din tabel) pe care societatea aflata in reorganizare le are fata de un creditor, se poate intenta actiune de ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale firma insolventa iuliana Dragoi iuliana Dragoi Buna ziua, Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, a doua zi dupa declararea oficiala a insolventei si-a mutat o mare parte din salariati pe alta ... (vezi toată discuția)