Sunt angajata unei firma care s-a implicat in ultimele luni in tot felul de scheme financiare, asa le numesc eu.
Au spart firma in mai multe firme, una cu o parte din imobile, alta cu restul imobilelor si ultima e cea care a ramas cu angajatii si datoriile.
Firma care a ramas cu angajatii si datoriile, imediat dupa separare a inceput sa ne de-a salariile dupa bunul plac, adica sa nu ne dea salariile.
Pana acum am acumulat 5 salarii restante, mentionez ca plata se face tot dupa placul lor, in ultimele 3 luni am primit doar avans nu si lichidare.
Au fost si disponibilizari si demisii, dar angajatorul nu si-a achitat drepturile salariale restante.
Vreau sa plec de la aceasta firma, si nu stiu cum pot sa imi recuperez banii 10.000 ron
In concluzie firma nu mai are nimic.
Iar acum am inteles ca firma vrea sa intre in insolventa.
Mai pot cumva sa imi recuperez banii, ei nu mai au decat angajati, niste PC'uri si datorii la stat si banci.
Sau imi iau adio si renunt la tot.
Mai intai de toate aveti nevoie sa obtineti o hotarare judecatoreasca prin care firma sa fie obligata sa va plateasca sumele salariale restante.
Ca atare, trebuie sa formulati cerere de chemare in judecata.
Daca va veti putea recupera banii, veti afla abia dupa ce veti pune hotararea judecatoreasca in executare.
Recuperare salarii
nicusor69
buna ziua.am fost in insolventa ,faliment la o firma care am fost angajat,de 6 luni cum pot recupera salariile.cu respect va multumesc.
=D>
[Mesaj editat - ... (vezi toată discuția)
Drepturi neluate
beatedy
Buna ziua,
Timp de doi ani de zile (din februarie 2011) am fost angajata la o firma care nu mi-a platit nicio contributie la stat. Firma a si intrat in ... (vezi toată discuția)