avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate DEPRESIE
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

DEPRESIE

Salut scuze daca am gresit categoria am intrat intr-o depresie si imi vine sami iau lumea in cap banii nu ajung toata lumea trage de mine am ff multe responsabilitati si oameni de multumit . am hotarat sa plec 2-3 zile de acasa cu bicicleta si cortul si sa campez intr-o padure fara telefon fara nimic doar ceva de mancare si un foc sa nu mai aud pe nimeni si sa ma pot linistii in singuratate putin ,,, voi ce parere aveti ?:(:(
Cel mai recent răspuns: ARVINTE1996 , utilizator 10:17, 14 Iunie 2014
Felicitari pentru idee
Reveniti cu ganduri mai bune dupa ce va linistiti in singuratate
Viata este plina de incercari care de cele mai multe ori ne ingenuncheaza. Important este sa ai puterea sa te ridici, sa te scuturi si sa mergi mai departe. Din proprie experienta stiu ca familia este cea care te poate ajuta cel mai mult dintr-o situatie dificila. Daca plecati fara sa spuneti nimanui, ganditi-va ca puteti sa faceti mult rau celor dragi. Incercati sa discutati despre problemele dvs cu cineva apropiat care va poate intelege. Fuga nu este o solutie !
o sa le spun ca plec si ca o sa revin o sami iau si 2 carti bune sa revin ccu detalii >...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La multi ani @jandarmeria!  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Sa ploua incet deasupra ta Cu picaturi de fericire, Sa fie visul tau un zbor de implinire... Povara vietii sa-ti fie car cu sanatate... Sa-ti fie sufletul ... (vezi toată discuția)
La multi ani, ares_3!  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Un zambet sa-ti cada pe pleoape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape...un vis frumos ca al unei povesti... asa sa fie viata pe care o traiesti, Manuela! Fie ... (vezi toată discuția)
Discutia la moda in versuri(?) 1.viermele si ciumpalacul nucu$ nucu$ [b]Ce parere aveti daca adunam obidele \"la moda\" ale [i]romaniatului[/i], descarcate in versuri?[/b] Incep eu: Dupa ani de suferinta Si cu frica ... (vezi toată discuția)