avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata cheltuieli judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata cheltuieli judecata

In urma unui proces de iesire din indiviziune trebuiesc achitate niste cheltuieli de judecata . Unde si cum se platesc acestea ?In comunicarea de la judecatorie nu se specifica acest lucru . Multumesc!
xp-kry a scris:


Cum se vor plati aceste cheltuieli? Chitanta de mana , mandat postal , etc ?



Cum doriti. Important este sa existe un act doveditor.

xp-kry a scris:


Daca nu se achita aceste taxe ce urmari sunt ?
Multumesc !



Partea interesata in recuperarea cheltuililor respective , va pune in executare sentinta printr-un executor, daca nu vor fi platite de buna-voie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru admisa esalonat la plata Andreea Constantin Andreea Constantin Speta este urmatoarea: Societatea X a actionat in judecata societatea Y, obiectul actiunii fiind pretentii (neachitarea lucrarilor executate de X). Taxa de ... (vezi toată discuția)
Costuri actiune in justitie pt partaj succesoral flori9 flori9 As dori sa stiu cam cat ar costa o actiune in justitie pt partajul succesoral si cine trebuie sa suporte cheltuielile in cazul in care sunt doar doua persoane ... (vezi toată discuția)
Expertiza Ana Maria Ionescu Ana Maria Ionescu Buna ziua. Intr-un proces de iesire din indiviziune s-a propus efectuarea expertizei in constructii pentru lotizare. Unul din obiective este stabilirea valorii ... (vezi toată discuția)