avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil in stat UE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil in stat UE

Buna ziua,

Sotul meu va pleca in Spania pe un loc de munca cu contract, iar eu doresc sa il insotesc intrucat va lipsi mai mult de 1 an. Momentan avem un copil de 1 an jumatate, iar in decembrie ar trebui sa nasc al doilea copil. Eu beneficiez de indemnizatie crestere copil pentru 2 ani. Intrebarea este: ce voi face in Spania, voi primi alocatia de acolo pentru ambii copii, ce se va intampla cu indemnizatia de acum?

Alte discuții în legătură

Concediul pt cresterea copilului -prelungit Ramona24 Ramona24 Buna tuturor! Am nascut in iulie 2008, deci copilul meu are momentan 10 luni jumatate! Am ramas din nou insarcinata,iar pana cand o sa nasc al ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie 92Maria 92Maria Buna seara, ma numesc Maria, am un baietel de 4 luni si 3 saptamani, in prezent primesc alocatiapt crestere a copilului si indemnizatia(600 roni) ca am fost ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii l0redana_ l0redana_ Buna ziua! Eu sunt in concediu de creștere copil pt cei 2 copii. Unul e nascul pe 2 mai 2017, altul pe 22 octombrie 2018. In prezent primesc alocatie pt ... (vezi toată discuția)