avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Factura neachitata (marfuri alimentare, valoare mica) ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Factura neachitata (marfuri alimentare, valoare mica) este infractiune?

Conform noului cod penal, daca am un cocontractant (magazin alimentar) caruia i-am dat marfuri alimentare sa le revanda prin magazinul lui propriu, pe care le-am facturat cu termen de plata la 30 de zile, dar intre timp acesta si-a inchis magazinul si nu mai raspunde la tel,. considerati ca sunt elemente constitutive pt. savarsirea infr. de inselaciune sau abuz de incredere prin fraudarea creditorului?

Ms.
Cel mai recent răspuns: DanyD , utilizator 22:49, 29 Iunie 2014
Mi-a raspuns abia acum admin. firmei si a spus ca a inchis fiindca vrea sa se mute in alt spatiu.
A inchis magazinul la doua zile dupa ce a luat marfa. Pot face plangere pe 239 cp?
Nici-o alta opinie referitor la prev.art. 239 Cp raportat la speta de mai sus? Sunt sau nu intrunite elementele constituitve pt aceasta infractiune?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie+mutare gard/hotar = rezolutie primprocuror= nup. ce fac? Balaurul Balaurul Buna ziua, Aduc pe scurt in atentia dvs. urmatorul diferend, pentru ca apoi sa va rog a-mi da sfaturile de cuviinţă; asadar. Eu locuiesc in orasul P, iar ... (vezi toată discuția)
Speta penal Dalia Elena Dalia Elena A sustrage un servetel dintr-un pachet lasat pe banca de colegul sau B, acesta fiind plecat in pauza iar A avand nevoie urgenta recurge l-a a lua un servetel ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotaririi judecatoresti r82z r82z in cazul unui cuplu intervine divortul.conform hotaririi date cei doi copii ramine in sarcina mamei,tatal fiind obligat la pensie alimentara.pina aici totul e ... (vezi toată discuția)