avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Telefon interceptat de \'\'autoritati\'\' de foarte ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Telefon interceptat de ''autoritati'' de foarte multi ani

buna ziua, doresc sa aflu cum pot pune capat unei situatii de interceptare a celularului meu, si prin intermediul caruia, ca urmare a convorbirilor, mi-e afectata toata viata, atat privata cat si profesionala; cu aceasta situatie ma confrunt de ani de zile, si in ciuda ignorarii mele a starii de fapt, cei care-mi asculta atat telefonul cat si mailurile private, aleg sa se amestece in defavoarea mea in viata mea. aceasta stare perpetuala a dus la alienarea tuturor persoanelor din viata mea privata si viata profesionala imi este foarte afectata la fel ca si starea mea de sanatate ca urmare a nervilor fara de sfarsit si-a "imposibilitatii" de-a ajunge la o incheiere. mentionez ca sunt implicati procurori, SRI, judecatori, asa ca contra cui sa fac plangere? sau ce sa fac sa scap din starea aceasta? am nevoie de un sfat practic, va multumesc!
Skype poate fi instalat doar pe telefoane inteligente. Criptarea e doar pe portiunea de internet. Deci daca va suna un tel de romania pe numarul de skype "ei" pot inregistra tot daca stiu numarul de telefon. Daca va suna de pe Skype pe Skype totul e criptat. Pot sa inregistreze prin mijloacele clasice, microfoane locale, ambientale sau directionale. Un numar de Skype se poate cumpara usor de catre oricine pe orice nume. Scarmbler impune existenta la ambele capete ale convorbirii a 2 deviceuri codate identic. Daca aveti doar unul celalalt va auzi doar tiuituri. In principiu traficul prin internet e mai complicat de decodat, nu e ca la telefoane cand auzi o voce, implica si IT-isti buni spre foarte buni + cursuri + softuri + scule serioase. Totul este in pachete care pot fi de la multe aplicatii care folosesc in paralel reteaua. E o varza extrem de bine ordonata, codata si criptata.
dle Alex, multumesc de raspuns dar nu sunt (din pacate) chiar asa de IT experta ca sa implementez toate aceste setari si configuratii ca si Aaron Schwartz de exemplu care a avut un sfarsit care cred ca-l voi avea eu insumi cu ceea ce traiesc, deja tot a luat o amploare mult peste orice masura, civila, umana sau mai ales legala;
tot la ceea ce sunt subiectata incalca orice lege (divina sau pamanteana); datorita a ceea ce traiesc am innebunit-o pe maica-mea ca n-aveam cui sa ma mai plang, fapt care a condus la decesul ei nenatural.
ciudat e ca nimeni (sau asa imi rezulta pe site) nu ma crede, si ca tot ceea s-a facut si continua sa se faca contra intereselor mele (private si profesionale) este un gen de tipul "divide et impera", unde eu sunt cea despartita si o clica de psihopati imi "manipuleaza" orice sansa sau demers din viata mea.
DECI cine ma crede? si mai ales CINE poate sa ma ajute cu un sfat viabil sa scap prin orice fel din starea asta de fapt? desi sunt persoane din sistemul legal care au cat de cat la cunostinta ce traiesc dar sunt prea lashe sa se implice in vreun fel si ma abordeaza intr-un fel tare glumetz fapt care nu ajuta, chiar deloc. multumesc anticipat oricui imi va da un raspuns serios si ajuta cu sfat destept incotro s-o iau ca sa scap si sa-mi gasesc linistea.
Incercati si o consultatie, sunt acum psihologi specializati in astfel de ''chestii''
ce fel de " chestii "??????? este vorba de viata mea si asta nu este o chestie, si mai este vorba de fapte deosebit de grave comise de politie, sri, si autoritati la adresa mea de foarte multi ani (din 1996 mai precis) si asta numiti dv. o chestie?? si ce-ar face psihologul? i-ar lua de pe spatele meu? nu cred, m-ar invata cum sa fac fata? e ridicol si penibil, CHESTIA e ca nu vreau sa am dea face cu ei, nu-i vad cu ochi buni deloc din motive foarte fondate, dar si asa nu le aduc prejudiciile pe care mi le aduc mie, chiar daca nu-i agreez. punct
Ultima modificare: Vineri, 4 Iulie 2014
ContSters324705, utilizator
Exista o posibilitate pentru a verifica daca sunt interceptate convorbirile telefonice.
Nu costa mult, si puteti obtine confirmarea si dovada banuielilor dvs.
Achizitionati un telefon mobil cu IMEI-variabil si setati cele 3 alerte: de interceptare a convorbirilor telefonice, de proximitate a unui interceptor GSM si cea de localizare si extragere a cheii de criptare KC (cu blocarea frecventei de comunicare pe canale cu ecart mic).
La fel de bine, achizitionarea acestui tip de telefon, poate atrage si mai mult atentia asupra dvs., in sensul in care pareti ca aveti ceva de ascuns...de aici si suspiciunile eventualilor interceptori.

Alte discuții în legătură

Interceptari de (tele)comunicatii ilegale cotyaliaseu cotyaliaseu exista cumva un alt model de cerere(inafara de cererea pentru exercitarea dreptului de acces)sau de plangere, prin care se poate afla cum si de ce ne sunt ... (vezi toată discuția)
Cum procedez? utilizator16eu utilizator16eu Sunt monitorizat de cineva nu prin microfoane altfel si vreu sa dau in judecata pentru ca mi-a fost distrusa viata din aceasta cauza dar si din alte cauze. Cum ... (vezi toată discuția)
Instalare soft de urmarire pe un telefon mobil – legalitate si consecinte mariang2013 mariang2013 buna ziua, as vrea sa intreb, ce posibilitati legale exista de a sanctiona pe cineva care, indirect imi asculta convorbirile si imi citeste ... (vezi toată discuția)