avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie - dosar de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie - dosar de executare silita

sunt total in intuneric in legatura cu tot ceea ce priveste avocatura si termeni juridici, de aceea rog frumos sa fiu ajutata sa inteleg, deoarece nu imi pot permite sa platesc consultatie la un cabinet de avocatura

am contactat un credit bancar de nevoi personale in luna 4 2007 ,fara garantiii sau giranti
dupa 4 ani nu am mai putut plati ratele.
in data de 04.07.2011 am primit acasa si la serviciu o somatie de la judecatorie in care mi se comunica ca am la dispozitie o zi (1 zi)
sa platesc o suma, pt mine imensa, reprezentand credit restant, dobanzi, penalizari, comisioane, plus o alta suma reprezentand cheltuieli de executare
la aceea perioada aveam o slujba, asa mi s-a pus oprire pe salariu.
am pierdut slujba in noiembrie 2011, asa ca de la acea data nu am mai platit nimic.
in tot acest timp nu am mai primit nimic de la banca sau de la tribunal...
mentionez ca in afara de haine, nu am nimic sa imi apartina, si sunt tolerata de dragul copilului in casa socrului meu.
va rog sa ma ajutati sa inteleg ce mi se poate intampla daca nu achit acest imprumut..nu din rea vointa, din neputinta
Cel mai recent răspuns: misha_misha33 , utilizator 07:07, 3 Iulie 2014
Daca nu ati garantat cu nimic,nu aveti bunuri si nici codebitor/coplatitor la credit caruia sa i se puna poprire pe venituri,daca nu mai lucrati si nu aveti bani in cont/uri,nu vi se poate intampla nimic.
am citit in forum despre prescriptie. credeti ca aceasta se poate aplica si in cazul meu ?

mi-e teama ca daca nu platesc aceasta datorie, dupa moartea mea, copilul meu poate fi obligat sa o plateasca si nu vreau sa ii ingreunez viata, si asa grea
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2014
misha_misha33, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite cosereanu cosereanu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoare problema. Prietena mea a avut un card de credit, acesta fiind folosit de sora ei care nu a mai ... (vezi toată discuția)
Vreaau sa renunt sa fiu coplatitor viojunior viojunior sint coplatitor intr un credit imobiliar si vreau sa renunt pt a imi lua casa prin Prima casa....numai ca nu reusesc sa \"ies\" din acest contract...imi poate ... (vezi toată discuția)
Partaj - apartament cu credit ipotecar anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine ca sunt foarte stresata si nu mai stiu cum sa rezolv problema. Am divortat pe cale amiabila din culpa comuna. Acum ... (vezi toată discuția)