avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Prima de concediu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Prima de concediu

Este adevarat ce se zvoneste cum ca se pot acorda din nou primele de vacanta? Daca da de cand si conform carui act normativ, sa facem si noi cerere:)Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:21, 4 August 2014
Se tot vorbeste de salarizarea unica in schimb ea este din ce in ce mai preferentiala. Daca esti in gratiile conducerii primesti gradatie, daca nu te uiti la ceilalti cum le creste salariul. Cand ajungi la capatul tabelului cu grile de salariu, adica pe la varsta de 45 de ani asa si realizezi ca esti in sfarsit si tu la ultima gradatie din tabel cu un salariu de 1600 lei te plafoneaza statul urmatorii 20 de ani mai exact pana la 65 de ani cand iesi la pensie ( daca mai apuci). Si cu primele va fi la fel. Unii vor lua iar altii vor primi raspuns ca nu mai sunt bani. La noi se poarta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanta LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua. Va rog , daca poate cineva sa ma lamureasca , deoarece eu nu prea mai inteleg nimic . S-au aprobat , de catre Guvern , normele de aplicare a legii ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacan?ã bugetari remuspr remuspr Conform legii nr. 94 /2014 instituțiile publice , indiferent de modul de finanțare , pot acorda vouchere de vacanță , în limita sumelor ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanţă eduardvl eduardvl Buna ziua, Avem urmatoarea speta: Conform prevederilor OG 29/27.08.2013, la art. 5 alin. 2 se stipulează că: \\\\"[b]În bugetele pe anul 2014[/b] ale ... (vezi toată discuția)