Am fost pensionat medical in gradul 3, in anul 2007 si in anul 2011 am primit pe adresa din buletin, o scrisoare pentru verificarea revizuirii pensiei.
Eu nu locuiam la acea adresa si de aceea nu am luat la cunostinta de acea notificare. Am constatat ulterior ca pensia medicala care imi venea pe card nu a mai intrat. M-am interesat la Casa Pensiilor si acestia mi-au comunicat ca intrucat nu m-am prezentat la revizuirea solicitata de comisia de expertiza a muncii, mi-au blocat pensia. In acest caz m-am prezentat la Comisia de Expertiza a Muncii din Bucuresti si s-a hotarat sa-mi fie deblocata pensia. Ulterior am primit o instiintare, la aceeasi adresa din buletin, ca sa revin la o alta expertizare, de data aceasta la Comisia de Expertizare a Muncii din Romania.(pe tara). M-am prezentat la aceasta Comisie si mi s-a comunicat ca intrucat am primit prea mult timp pensia de gradul 3, sunt nevoiti sa imi anuleze pensia. Mentionez ca analizele medicale pe care le facusem ultima data, aratau ca bolile de care sufar nu disparusera si nici nu se atenuasera. Din noiembrie 2011 eu nu am mai primit pensia care mi se cuvenea. Ce se mai poate face din punct de vedere legal in aceasta situatie?
Cu stima
Recititi mesajul meu din 19 iulie.
Se pare ca este, acolo, in mesaj, singura posibilitate viabila de actiune, dar, din pacate, nu este obligatoriu, sa se rezolve in sensul dorit de dvs.