avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere SRL

Salut! Am de gand sa imi deschid un SRL pentru a putea presta anumite servicii. Nu pot deschide PFA din cauza faptului ca sunt student si nu am inca o diploma care sa-mi ateste cunostintele. Inainte de a deschide firma, as vrea sa testez putin piata, in sensul ca m-am gandit sa-mi achizitionez un domeniu .ro pe care sa urc un site de prezentare, eventual ceva stickere pe masina personala. Intrebarea mea este daca asa ceva este legal. Adica incalc vreo lege daca doar imi prezint serviciile pe care as putea sa le prestez in eventualitatea deschiderii acestei firme?
Cel mai recent răspuns: victor2893 , utilizator 22:03, 28 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de firma trebuie sa imi deschid? Fremmi Fremmi Buna ziua, Imi doresc sa deschid o firma pentru a putea presta servicii de web design legal. Din cate am inteles nu pot sa imi fac PFA deoarece nu am o ... (vezi toată discuția)
Instalator Oledono Oledono Salut. Muncesc in Italia de 4 ani ca instalator si as vrea sa deschid un PFA in Romania pentru a putea presta servicii mai departe in Italia. Pentru a deschide ... (vezi toată discuția)
Firma pfa sau srl in domeniul montare panouri fotovoltaice 123Florentin 123Florentin Buna seara! Am de gand sa deschid o firma PFA sau SRL in domeniul de panouri fotovoltaice, dar vreau sa susțin ca ma ocup doar de montaj,am pe altcineva care ... (vezi toată discuția)