avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis de conducere

Buna ziua! Poate cineva sa ami spuna si mie daca vreau sa ami redobandesc doar o categorie din cele care leam avut de ex,b Initial am avut b,c,e acum as vrea doar b se poate?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:39, 4 August 2014
Bineinteles ca se poate. Restul de categorii le puteti obtine cind doriti. De asemenea puteti si alte categorii pe care nu le-ati avut in momentul anularii permisului dar va trebui sa faceti scoala de soferi, de ex. ptr. categ. A.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis mariandoru mariandoru Pentru a-mi redobandi permisul auto,pe langa restul de acte aferente este obligatoriu si pshihologicul?Imi expira ramanerea definitiva pe 15.01. 2014 (vezi toată discuția)
Permis anulat hagiugheorg1_BZ hagiugheorg1_BZ buna seara am o intrebare am fost prins baut la volan conducind un autoturism normal cat.b eu am cat.b c e in cazul in care mi se anuleaza permisul este normal ... (vezi toată discuția)
Cum schimb permis din italian in romanesc florentina  sapunaru florentina sapunaru Buna ziua, va rog sa imi expolicati si mie cum pot rezolva urmatoarea situatie.........am permis de categ B italian, momentan sunt in Romania, si as vrea sa ... (vezi toată discuția)