avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Impozitul forfetar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Impozitul forfetar

Buna ziua,
Am o firma infintata din august 2008 fara activitate. Nu am inregistat nici o factura, nu am nici un salariat, nu am deschis activitatea la firma. Am depus decalaratia 100 cu zero la trimestru si bilantul cu zero la sfarsitul anului 2008 si nu imi e clar daca trebuie sa platesc impozitul forfetar si ce solutii pentru a nu plati sunt pentru cazul meu, pentru cazul in care trebuie sa platesc impozit.
Multumesc mult celor care imi vor da un raspuns.
Cel mai recent răspuns: cypy , utilizator 10:56, 22 Mai 2009
cunoaste cineva care e procedura si costurile atunci cand dupa , sa zicem, un an de la suspendare activitatii vrei sa reiei activitatea societatii. am inteles de la cineva ca ajungi sa dai o gramada de bani ca sa reie activitatea ...
Se face din nou un dosar la Registrul Comertului.intr-adevar sunt alte taxe , cele de deschidere ale firmei.
daniela vorovenci a scris:

Se face din nou un dosar la Registrul Comertului.intr-adevar sunt alte taxe , cele de deschidere ale firmei.

va rog mult sa-mi spuneti daca aveti idee la aproximativ cat se ajunge cu repunerea in activitate a firmei ?
cu suspendarea activitatii ajung la 3 mil si se ocupa un avocat si as vrea sa stiu daca in cazul in care ( cine stie cum visez la un plan de afacere super maret de castig miliarde :)) ) reincep activitatea sa nu ajung sa platesc si acolo mai mult decat ma costa impozitul pe un an ! mentionez ca de 2 ani profitul meu e zero ( si-mi vine sa ma dau cu capu' de pereti #-o ) si macar daca as lucra.... da' sunt si fara vreo sursa de venit. Stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in inactivitate ancarapan ancarapan am o societate infiintata in perioada in care eram studenta.vazand ca nu merge,am declarat-o la registrul comertului \"suspendata pe trei ani\",fara sa o ... (vezi toată discuția)
Suspendare temporara activitate srl apd apd buna ziua, ma intereseaza sa aflu care este procedura si etapele de suspendare temporara a activitatii unei SRL (2 asociati, 1 angajat, Bucuresti) pentru o ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma MISKI MISKI Buna ziua! Ce pasi trebuie sa urmez pentru a suspenda activitatea unei societati comerciale pe o perioada de 2 ani si 11 luni? Care sunt costurile? Va ... (vezi toată discuția)