avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Inselat de avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Inselat de avocat

Buna ziua!
Am platit un avocat sa imi redacteze apelul si sa ma reprezinte in instanta impotriva anaf-ului.
I-am platit, mi-a spus ca nu are chitantierul la el si ca imi va aduce chitanta cand o sa imi aduca si inscrisul reprezentand apelul. Am fost de acord si, cand am vazut ca mai erau vreo 2-3 zile pana la proces, l-am sunat, i-am transmis mail.
M-a asigurat, prin mail ca sa stau linistita ca nu a pierdut nici o cale de atac.
Apelul si chitanta, dar si dovada trimiterii prin posta nu am mai vazut-o nici pana astazi.
Au trecut mai bine de 3 luni de la data cand am pierdut dreptul de a mai ataca hotararea din prima instanta.
Am citit cate ceva despre raspunderea delictuala, despre inselaciune...
Ce ma sfatuiti sa fac? As vrea sa-i fac o plangere, dar nu stiu exact cum sa motivez in drept plangerea respectiva.
Poate sa ma ajute cineva?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: chckcarmen , utilizator 16:31, 14 August 2014
V-am intrebat daca ati incheiat contract.
Nu am incheiat contract de asistenta juridica, intrucat a spus ca nu a venit pregatit cu aceste hartii. Avea in mana doar o agenda. Din acest motiv mi-a spus ca atunci cand imi va aduce apelul sa il citesc, imi va aduce si chitanta pentru bani. Despre contractul de asistenta, ce-i drept, nici nu a facut referire atunci.
Daca aceasta persoana este un reprezentant al legii , trebuie sa faceti plangere impotriva lui si sa nu renuntati .Este adevarat ca inainte aveati o problema de rezolvat iar acum aveti doua din cauza acestei persoane . Acest individ, nu trebuie sa mai aibe dreptul sa profeseze.Ganditi-va ca poate nu sunteti singurul pagubit si ca se joaca cu viitorul justitiabililor.
Cum sa faca plangere cand nu are nici o dovada ca a platit?
#-o
Poate ca are un martor totusi , daca nu ,inseamana ca nu are nici o speranta.Ori poate face apel la alte persoane daca individul a mai pagubit altii ca si el si se pot reuni.Daca nu, nu vad ce solutii mai poate avea .

Alte discuții în legătură

Contract asociatie - avocat, avocat disparut RaDracones RaDracones Buna! Scriu aici (pff dupa multa vreme :sorry:) pentru ca am incredere in sfaturile voastre :). Am nevoie de un sfat... Am angajat pentru Asociatie un ... (vezi toată discuția)
Marsavie romaneasca ContSters280210 ContSters280210 Buna seara! Pana in 2006 am fost cadru MAN, iar in acest an am decis sa plec cu familia in Spania. Anul trecut in vara m/am intors in tara sa fac un schimb ... (vezi toată discuția)
Inselaciune / abuz de incredere online ciprian_u ciprian_u Buna ziua! Recent i s-a intamplat unui prieten sa fie victima unei inselaciuni online, i-am propus sa se duca sa depuna plangere la politie, dar el e convins ... (vezi toată discuția)