Buna ziua!
Am platit un avocat sa imi redacteze apelul si sa ma reprezinte in instanta impotriva anaf-ului.
I-am platit, mi-a spus ca nu are chitantierul la el si ca imi va aduce chitanta cand o sa imi aduca si inscrisul reprezentand apelul. Am fost de acord si, cand am vazut ca mai erau vreo 2-3 zile pana la proces, l-am sunat, i-am transmis mail.
M-a asigurat, prin mail ca sa stau linistita ca nu a pierdut nici o cale de atac.
Apelul si chitanta, dar si dovada trimiterii prin posta nu am mai vazut-o nici pana astazi.
Au trecut mai bine de 3 luni de la data cand am pierdut dreptul de a mai ataca hotararea din prima instanta.
Am citit cate ceva despre raspunderea delictuala, despre inselaciune...
Ce ma sfatuiti sa fac? As vrea sa-i fac o plangere, dar nu stiu exact cum sa motivez in drept plangerea respectiva.
Poate sa ma ajute cineva?
Multumesc anticipat.
Nu am incheiat contract de asistenta juridica, intrucat a spus ca nu a venit pregatit cu aceste hartii. Avea in mana doar o agenda. Din acest motiv mi-a spus ca atunci cand imi va aduce apelul sa il citesc, imi va aduce si chitanta pentru bani. Despre contractul de asistenta, ce-i drept, nici nu a facut referire atunci.
Daca aceasta persoana este un reprezentant al legii , trebuie sa faceti plangere impotriva lui si sa nu renuntati .Este adevarat ca inainte aveati o problema de rezolvat iar acum aveti doua din cauza acestei persoane . Acest individ, nu trebuie sa mai aibe dreptul sa profeseze.Ganditi-va ca poate nu sunteti singurul pagubit si ca se joaca cu viitorul justitiabililor.
Poate ca are un martor totusi , daca nu ,inseamana ca nu are nici o speranta.Ori poate face apel la alte persoane daca individul a mai pagubit altii ca si el si se pot reuni.Daca nu, nu vad ce solutii mai poate avea .