avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chirias ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chirias ANL

Buna ziua !
Locuiesc intr-un bloc ANL,de aproape 5 ani,din motive administrative din 10 chiriasi am ramas doar 2,a fost taiat curentul electric pt neplata.Nu avem apa calda si caldura.Am trimis o adresa primariei ,drept raspuns ma notifica ,ca in cazul in care nu se mai muta nimeni in bloc nu ni se vor mai prelungi contractele de inchiriere ,in consecinata ne da afara ,elegant,Iar in ce priveste utilitatile vor fi racordate numai dupa ce vor recupera ei datoriile de la ceilalti chiriasi Mentionez ca eu nu am nici macar un leu datorie la Primarie si nici la utilitati,chiria este de 300Ron/luna.Va rog sa-mi spuna cineva daca este corect cum procedeaza ?Am eu o vina pt altii? Este normal ca dupa 5 ani sa ma arunce in strada cu familia( sotul si un copil minor)?.Va rog cine poate sa ma ajute!
Ultima modificare: Luni, 11 August 2014
LISA2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: LISA2000 , utilizator 14:32, 24 Octombrie 2014
Buna ziua! chiar nimeni nu stie nimic?
Nu ma puteti ajuta macar cu un sfat?
Nu mi s-a mai intamplat asta niciodat pe acest site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste racordarea la utilitati pt un anl nou construit? MCA2014 MCA2014 Buna ziua. Sa va spun povestea a 3 blocuri ANL respectiv a chiriasilor din ele. Dupa lungi asteptari, s-au repartizat 3 blocuri anl adica 42 apartamente. Sunt ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre asociatia de proprietari si asociatia de locatari(chiriasi)? MCA2014 MCA2014 Ca si chiriasi ai unui bloc ANL nu putem infiinta o asociatie de proprietari pe care sa se factureze apa, gazul de la centrala termica comuna, lumina de pe ... (vezi toată discuția)
Ecaterina KATY ANL KATY ANL Buna ziua! Ce putem face in situatia in care locuim intr-un bloc ANL si nu avem caldura si apa calda? In vara acestui an cei de la DISTRIGAZ,au taiat ... (vezi toată discuția)