avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Stampilarea facturilor si a contractelor....
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Stampilarea facturilor si a contractelor....

Sotul meu lucreaza cu Pfa de Romania in Belgia,si as dori sa stiu daca este valabil in istanta un contract si niste facturi doar semnate,nestampilate de catre beneficiar,adica cel cu care sotul meu are un contract de prestari servicii.In cazul in care il dam in judecata in Romania pentru a ne recupera banii,sunt valabile actele fara stampila beneficiarului si daca ar trebui sa plateasca penalitati de intarziere,in contract nefiind specificat penalitati de nu stiu cat la suta pe zi.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Anca1910 , utilizator 09:34, 14 August 2014
Stampilarea si semnarea facturilor nu este obligatorie in Romania. Daca il puteti actiona in instanta in Romania nu ar trebui sa existe probleme in acest sens.

Mai important consider ca este semnarea si stampilarea raportului de lucru de catre beneficiar. Acela reprezinta dovada ca lucrarile au fost prestate.
In contract este specificat ca in Romania il putem da in judecata...Intre ei nu exista decat contract,facturi si chitante...care acum nu mai vrea sa le stampileze beneficiarul,cum a facut cu celelalte.Raport de lucru...nu au asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O factura intocmita gbsimion gbsimion O FACT>INTOCMITA DAR NESEMNATA SI NESTAMPILATA SE INREGISTREAZA LA CONTABILITATE? (vezi toată discuția)
Factura nesemnata nici de emitent si nici de beneficiar gillu gillu Buna ziua! Lichiadatorul judiciar ne-a repins o factura pe motiv ca nu era semnata nici de emitent (doar stampilata, din eroare nesemnata) şi nici de ... (vezi toată discuția)
Facturi nestampilate pati2000 pati2000 Salutare sunt nou pe aici ;v-am citit si va spun si eu:am o inspectie fiscala si in prealabil am de punctat cu anumiti furnizori declaratia 394. La un ... (vezi toată discuția)