avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sabie prin posta
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sabie prin posta

Buna seara .Doresc sa achizitionez o replica de sabie europeana din sec 15 din otel carbon de pe un site din strainatate,si vreau si eu sa stiu daca este vreo problema cu serviciul postal daca imi livreaza acest item.Stiu ca sunt legi impotriva armelor albe si chestii,si vreau sa stiu daca trebuie sa fac ceva inainte ...
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:23, 20 August 2014
Solicitati sa va fie trimisa printr-un serviciu de curierat si nu prin posta obisnuita.
Atentis sporita la documentele de provenienta
Da ,se livreaza prin UPS ,deci nu ar trebui sa am probleme .As mai vrea sa stiu la ce se refera ZIP code ,si cum il aflu .
ZIP code este codul postal in USA si probabil va cer codul postal al adresei de domiciliu.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie arme nicks nicks Buna ziua, As vrea sa aflu in ce conditii pot tine in posesie arme? Mai exact, ar fi doua probleme: 1) cand plec in excursii lungi la munte unde stau in ... (vezi toată discuția)
Noua lege privind armele neletale ContSters86467 ContSters86467 Cetatean cu dubla nationalitate cu domiciliul in UK, sunt practicant de aikido,(posed legitimatie de UK club) si ca urmare am cumparat o sabie de samurai ... (vezi toată discuția)
Numar de inregistrare pe o cerere depusa la patriarhie NeluBalas NeluBalas Buna dimineata. Recent am depus o cerere si NU mi s-a pus stampila cu nr si data pe copia mea pe motiv ca asa este uzanta in institutia in cauza. In ... (vezi toată discuția)