avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lnselatorie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lnselatorie

buna ziua,aici pe site o anume doamna s-a dat avocat,a spus ca ma reprezinta,m-a chemat la tribunal,mi-a cerut bani sa-mi faca intampinare si cerere reconventionala,facute repede si apoi s-a dovedit ca erau un dezastru,alti avocati se chinuie acum sa le dreaga,risc sa pierd un copil,apoi nu vroia sa spuna sediul,nimic,abia raspundea la mailuri,apoi sa aflu ca era o impostoare,o absolventa care nu era nici in barou si m-a inselat.cum o pot reclama,unde,si daca ii pot cere daune morale,procesul mi-e compromis si apoi nu trebuia sa minta.ca sa intre la proces,si imi cerea si 12 mil,nu trebuia sa fie avocat in barou,intra orice absolventa?cel de aici mi-au spus ca m-am pacalit foarte tare si sa o reclam.cum pot proceda,unde si cum o reclam,ce risca si daca pot sa-i cer daune pentru ce mi-a facut.
Formulati plangere penala pentru exercitarea profesiei de avocat, fara drept. Acolo, puteti cere dvs. tot ce coniderati necesar pentru repararea prejudicului suferit. In acelasi timp, anuntati si administratorii acestui site pentru a inlatura astfel de persoane , care strica frumosul nume creat in destui ani de munca.

si, pentru viitor: e foarte simplu de a verifica daca o persoana este avocat sau nu, doar accesand site-ul UNBR, pentru fiecare judet in parte. Daca apare, va intalniti, incheiati contract si, dupa ce platiti, solicitati si chitanta, daca nu il gasiti acolo, va vedeti de treaba si cautati pe cine trebuie.
pot sa va intreb unde fac plangerea si ce risca persoana?cu administratorul am vorbit,dansul mi-a spus ca e doar absolventa de drept cred,fara a fi in barou.ca sa te reprezinte trebuie sa fie in barou,nu?administratorul a spus ca o blocheaza dar vad ca nu,chiar vad ca apare inca cu cota de popularitate,activeaza pe site,mai pacaleste pe altii.deci cum procedez ,unde reclam si daca nefiind in barou poate face ce face.ma gandesc ca ea poate zice acum ca nu ma stie,ca nu a facut nimic cu mine,nu mi-a dat chitanta de ceva,iar cererile sunt depuse dar nu apare nume de avocat.
am inteles ca sunteti din Constanta si ca deja ati contactat alti avocati ( de data asta, pe bune!) care va reprezinta in procesul de divort. E bine sa va consultati cu ei ce e de facut si in cealalta problema, intrucat doar sfaturi online nu sunt suficiente pentru a va rezolva problema.
sunt din bucuresti,nu am alti avocati.
Utilizatoarea a fost banata. Asta inseamna ca i-a fost restrictionat accesul la site, adica poate accesa avocatnet.ro dar nu poate posta raspunsuri si nu poate raspunde la mesaje private.

De asemenea i-a fost sters contul de consultant.

Repet ce v-am spus si ieri:
Avocatnet.ro nu testeaza si nu monitorizeaza calitatea declarata a consultantilor inscrisi in Catalog si nici competentele acestora, de aceea va invitam sa discerneti singuri asupra oportunitatii de a incheia un contract de consultanta cu o anumita persoana. Tot ce putem face este sa verificam aleator activitatea acestora iar daca se dovedeste ca informatiile din profile nu reflecta competentele sa ii eliminam din categoria consultantilor.
Rating-ul unui consultant inscris in Catalogul Avocatnet.ro reflecta activitatea acestuia in cadrul comunitatii si nu competentele sale.

Este un paragraf din Regulamentul forumului.

Toate cele bune,
Admin

Alte discuții în legătură

Renuntare avocati daniella28 daniella28 buna ziua,sunt in proces de divort si am luat de pe site 2 avocati,cu primul am facut contract,am platit 5 mil si nu m-a ajutat deloc,tot ce doream sa imi ... (vezi toată discuția)
Obligatiile unui avocat- contract de asistenta si reprezentare ... Marimbagirl Marimbagirl As dori sa stiu ce presupune un contract de asistenta si reprezentare juridica? Mentionez ca avocatul cu care am incheiat acest contract are obligatia sa fi ... (vezi toată discuția)
Reclamare avocat Dorra78 Dorra78 Exista un termen limita pentru a face o reclamatie unui avocat la barou? Va multumesc. (vezi toată discuția)