avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lnselatorie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lnselatorie

buna ziua,aici pe site o anume doamna s-a dat avocat,a spus ca ma reprezinta,m-a chemat la tribunal,mi-a cerut bani sa-mi faca intampinare si cerere reconventionala,facute repede si apoi s-a dovedit ca erau un dezastru,alti avocati se chinuie acum sa le dreaga,risc sa pierd un copil,apoi nu vroia sa spuna sediul,nimic,abia raspundea la mailuri,apoi sa aflu ca era o impostoare,o absolventa care nu era nici in barou si m-a inselat.cum o pot reclama,unde,si daca ii pot cere daune morale,procesul mi-e compromis si apoi nu trebuia sa minta.ca sa intre la proces,si imi cerea si 12 mil,nu trebuia sa fie avocat in barou,intra orice absolventa?cel de aici mi-au spus ca m-am pacalit foarte tare si sa o reclam.cum pot proceda,unde si cum o reclam,ce risca si daca pot sa-i cer daune pentru ce mi-a facut.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare avocati daniella28 daniella28 buna ziua,sunt in proces de divort si am luat de pe site 2 avocati,cu primul am facut contract,am platit 5 mil si nu m-a ajutat deloc,tot ce doream sa imi ... (vezi toată discuția)
Obligatiile unui avocat- contract de asistenta si reprezentare ... Marimbagirl Marimbagirl As dori sa stiu ce presupune un contract de asistenta si reprezentare juridica? Mentionez ca avocatul cu care am incheiat acest contract are obligatia sa fi ... (vezi toată discuția)
Reclamare avocat Dorra78 Dorra78 Exista un termen limita pentru a face o reclamatie unui avocat la barou? Va multumesc. (vezi toată discuția)