avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot proceda daca nu mi-a dat banii de la fostul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot proceda daca nu mi-a dat banii de la fostul loc de munca

Daca am lucrat la o firma fara contract de munca si nu vrea sa imi dea banii, spunandu-mi in fiecare zi ca o sa imi dea banii, cum pot proceda sa ii recuperez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:05, 21 August 2014
Foarte greu daca aveati contract era mult mai simplu,sesizati ITM -UL.vARIANTA AR FI SA TRIMITETI O NOTIFICARE PRIN EXEC JUDEC SAU FORMULATA DE AV,si sa-i amenintati cu plangeri la anaf,itm etc.
Am facut plangere la Itm si trebuie sa astept 30 de zile dar mai vroiam si altceva ca sa il constrang... O sa incerc si varianta cu avocatul! Va multumesc!
Nu prea exista varinate mai rapide ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia un contract cu un avocat care se pare ca a tepuit multa lume? lilibobocul lilibobocul Buna ziua..cum pot rezilia un contract cu un avocat care se pare ca a tepuit multa lume? Mentionez ca ieri i am dat onorariul de 1000 euro ea intocmindu mi ... (vezi toată discuția)
Am dat 1000€ avans unui agent imobiliar pentru rezervarea unei case pe care ulterior a vândut-o altcuiva, iar acum întârzie foarte mult restituirea banilor. este legal cum procedează? zaharel zaharel Buna ziua; In luna octombrie 2018 am optat pt un credit ipotecar. Am gasit o casa printr-o agentie imobiliara ; am rezervat o ; s a facut evaluarea ; iar ... (vezi toată discuția)
Amenintari si hartuire pentru bani luati din incasari! ContSters402443 ContSters402443 Buna ziua , Am lucrat pentru o firma aproximativ 3 ani . Cu patronul acestei firme nu am avut decat un contract de munca pe 3 luni de zile . In prima ... (vezi toată discuția)