avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie din Belgia ptr copiii aflati in Romania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie din Belgia ptr copiii aflati in Romania

Buna ,sunt Ecaterina locuiesc si lucrez in Belgia de aproape 1 an si mi s a adus la cunostinta de catre compania la care lucrez ,ca pot primi bani ptr.copii aflati in tara.Am completat un formular ,de la instituia la care lucrez dar imi cer mai multe acte.Am aflat de pe sit eul dvs.despre formularele E 411 si E 401.Ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii?Mentionez ca eu am 2 copii in tara din 2 casatorii,primul copil are 21 de ani locuieste singur cu chirie ,este student la medicina primul an,cel de al doi lea are 16 ani la liceu in primul an , locuieste cu tatal lui si are alocati de 42 de lei.Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ecaterinaneagu41 , utilizator 18:11, 22 August 2014
Cred ca primul copil nu se mai incadreaza pentru a primi alocatie.
Se incadreaza are 21 de ani si e student in Belgia primesc alocatie pana la 25 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil cu dubla cetatenie claudia40 claudia40 Buna ziua Am urmatoarea situatie: 1. sunt casatorita cu un cetatean belgian 2. deocamdata locuim in Romania, deci eu inca nu am rezidenta in Belgia 3. ... (vezi toată discuția)
Alocatie dupa 18 ani anamada797 anamada797 1.Dupa implinirea varstei de 18 ani ce trebuie sa fac pentru a primi in continuare alocatie avand in vedere ca sunt eleva la liceu? Ce procedura trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Alocatia europeana iulyana bodiu iulyana bodiu Buna ziua.As dori sa aflu cum pot afla de ce nu primesc alocatia pentru copil desi dosarul a fost trimis in Austria, din data de 2-05-2010.Mentionez ca lucrez ... (vezi toată discuția)