Buna Ziua,
Buletinul imi expira la inceputul anului viitor, dar tb sa plec acum din tara si am nevoie de CI cu o valabilitate mare...
Am vorbit cu un coleg sa ma ia in spatiu, eu nefiind din orasul in care lucrez.
Am depus toate actele la evidenta pop, si cand ma duc sa ridic buletinul, aflu ca se fac niste verificari suplimentare pt ca la adresa locuiesc 20 persoane (dupa spusele doamnelor de acolo).
Singurul raspuns concret pe care l-am primit a fost ca voi fi sunat sa mi se comunice o decizie; nu au stiut sa-mi spuna in cat timp voi fi sunat si ce decizii pot fi luate;
Precizez ca din mom in care am depus actele si pana acum a trecut o luna si ca la domiciliul pe care il am acum in buletin, nu mai locuieste nimeni.
Cum procedez in aceasta situatie?
Ce solutii am pentru a-mi schimba totusi CI.
Multumesc!
Am fost sa-mi retrag dosarul si am primit inapoi cei 7 lei, copia dupa certificat nastere si copia dupa contract vz-cump. M-au pus sa scriu pe cererea de eliberare ca mi-am retras dosarul; cererea a ramas la ei; Urmeaza sa merg la alt centru, cu alt proprietar; sa inteleg ca o sa ma gaseasca intr-o baza de date? nu pot sa inchiriez/sa ma mut in alta parte, asa cum spune ares-3?
Ba da, puteti. Nu figurati in nicio baza de date, daca v-ar fi procesat cererea nu va dadeau inapoi chitanta si copiile. Cererea dvs. ramasese in faza de clarificare si retragand-o ati scutit de munca un politist de la ordine publica :)
Nu se fac cercetari dupa ce se transmit cererile ci inainte si doar dupa ce se lamuresc neclaritatile se introduc in baza.
Completare
Justitiarul, sigur ca orice cerere are numar de inregistrare insa asta nu are nicio legatura cu procesarea. Nu cererea se anuleaza, eu nu am scris asa ceva. Va figura in continuare in registru, va exista si faptic, insa cu mentiunea facuta de om pe ea.
Pasaport/buletin
raduaw
Buna,momentan am PASAPORT cu domiciliul in GERMANIA,buletinul am renuntat la el cand mi-am facut acest Pasaport cu o hartie de la primarie din Germania ca am ... (vezi toată discuția)