avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Localizare obiect leasing
Discuție deschisă în Executare silită

Localizare obiect leasing

In cazul in care utilizatorul a instrainat in mod ilegal obiectul leasingului, ce demersuri pot fi efectuate in vederea localizarii bunului ?

Utilizatorul nu vrea sa colaboreze, iar politia ne-a comunicat ca nu ne poate comunica datele noului detinator, numai la cererea instantei de judecata.'

Ce pot face executorii judecatoresti in vederea localizarii bunului ? Sau asta cade in sarcina creditorului ?
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 09:18, 21 Mai 2009
Cand am spus sa faca cerere la politie nu m-am referit sa prinda hotul ci sa verifice in baza de date pe numele cui e inmatriculata masina. Aceasta masina are o serie de sasiu care se incarca in baza de date la inmatriculare. Prin urmare executorul face o cerere prin care cere politiei sa identifice pe numele cui e inmariculat autoturismul cu seria de sasiu nr.........................., ce e asa de greu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta Adrian_P Adrian_P Buna seara. Acum, inainte de Mos Nicolae, am primit si eu un cadou in avans. Un plic de la CNADNR - Proces Verbal de constatare a contraventiei. Motiv: \"a ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta pierdut act de vanzare cumparare Valy1980 Valy1980 Buna ziua, Am vandut masina in 2011, respectand toate procedurile legale in vigoare: -act de vanzare cumparare -oferit fiscal de la taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta - schimbare nr de inmatriculare desi apare tot pe numele meu la drpciv mateis mateis Buna ziua, Am primit de curand o amenda de la CNADNR pe un nr de inmatriculare total necunoscut mie, dar pe numele meu. Sun la ei, si imi spune ca acel nr ... (vezi toată discuția)