patrasescu_ionica a scris:
de cand m-am reangajat somaj nu am mai luat am luat decat 9 luni cat a durat procesul cu CFR marfa pana in momentul reintegrari !! ce trebuie sa mai restitui eu???
Doamna/Domnule, prin castigarea primului proces cu CFR ati fost reintegrat in munca exact ca si cand nu ati fi fost concediat niciodata. Asta scrie in hotararea dvs. si asta se intampla cand contestati concedierea. SE anuleaza concedierea, adica se cosidera ca nu ati fost data afaa niciodata si in tot timpul cat a durat procesul ati se considera ca ati fost salariata. De aia CFR v-a si platit retroactiv salariile pe durata procesului.
Prin urmare, fiind considerata retroactiv salariata, nu puteati fi si somera in acelasi timp. De aceea tot ajutorul de somaj pe care l-ati luat este necuvenit, pentru ca nu puteti avea si somaj si salriu in aceeasi perioada de timp.
Este vorba nu numai de sumele de dupa ce ati castigat procesul (daca ar fi existat), ci si de cele 9 luni din urma, cat a durat procesul.
Nu este vina functionarilor ca v-au dat somaj (ca doara l-ati cerut) si nici ca ati gastigat procesul. La data cand v-au dat somaj nu se stia ca veti castiga procesul, doara nu era sa va tina in loc cu somajul pana se termina litigiul. Dvs. trebuia sa va fie clar de la inceput ca daca veti castiga procesul (si veti primi salriile pe cele 9 luni si statutul de salariat inapoi si pentru viitor, si pentru cele 9 luni din urma) veti da somajul necuvenit inapoi. Imi pare rau ca nu ati stiut acest lucru, dar el ramane ca realitate.