avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Fotografierea unui politist pe domeniul public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Fotografierea unui politist pe domeniul public


Poti fotografia un politist pe strada?Daca nu, ce lege reglementeaza aceasta?
-Dar daca faci pozele publice? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: torr10 , utilizator 06:05, 4 Septembrie 2014
Dar, un politist aflat in activitate, pe strada, nu se afla pe spatiul public? Daca da, nu vad nimic la art. 74 care sa "atinga viata privata" a politistului. Poate daca isi sulfa nasul sau isi rezolva vreo necesitate, atlfel tot ce face un politist in vazul lumii este public prin natura meseriei. O poza doar largeste audienta.
~ Conținut șters la cerere ~
Sa inteleg din toata aceasta poveste ca daca este un spatiu public am dreptul sa fotografiez?

Hai sa zicem ca nu .... pai atunci toti turistii care fotografieaza un obiectiv turistic incalca legea pentru ca e absurd sa fotografiezi casa poporului si sa ai pretentia sa nu fie nimeni in preajma.
D-le avocat,a-ti spus ca nici un drept nu este absolut daca se interfereaza cu incalcarea altor drepturi,dar sa scrii in PV, ca tu esti cel care a amenintat si nu cel pentru care am solicitat Politia,ca eram sub influenta alcoolului,fara sa aiba nici o proba{nu mi-au luat analize la sange,nu am suflat in alcooltest,etc,}totul se bazeaza pe declaratia martorului care este implicat in caz,si raportul politistului.Mai mult de atat,Politia a cerut la proces ca daca eu reclamantul solicit administraea probei testimoniala se opune ascultarii persoanelor care intra sub incidenta art315Cpr.civ.,adica eu nu pot sa pun martor baiatul minor care era cu mine acasa dar Politia poate sa puna martor persoana implicata in caz cu care eu sant de mai mult timp in relatii dusmanoase!Vi se pare corect!Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema legata de pastrarea anonimitatii ? XmasterX XmasterX Buna ziua ! Ma intereseaza sa stiu daca prin publicarea pe internet a unor poze din curtea unui spital de psihiatrie in care apar si masini parcate ... (vezi toată discuția)
Calomnie narcisa12345 narcisa12345 buna ziua,am si eu o intrebare acum un an si jumatate politia a descins la noi in casa am fost dusi la politie pentru declaratii ca martori intrun dosar de ... (vezi toată discuția)
Filmare/fotografiere fara acord in locuinta personala proastasatului proastasatului Sub pretextul ca face poze copilului, fostul sot filmeaza si fotografiaza la mine in casa, desi i-am cerut insistent sa se abtina. Acest lucru ma deranjeaza, ... (vezi toată discuția)