avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte identitate gresita
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte identitate gresita

Buna ziua,
As dori sa-mi spuneti ce pot face daca in cartea de identitate (pe care am refacut-o recent in urma unui furt) mi s-a inscris gresit numarul blocului (ex: in loc de T9B e scris T9). Am semnalat acest lucru functionarei de la ghiseu, dar mi s-a raspuns ca in contractul de la casa nu se face aceasta diferenta si drept urmare trebuie sa merg la sistematizare unde dureaza cca. 30 de zile. I-am aratat acesteia copia CI vechi unde era scrisa adresa corecta si mi-a spus ca strada mea nu este in jurisdictia lor, desi acum se pot depune actele la oricare sectie de pe teritoriul sectorului in care locuiesti.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: anta2014 , utilizator 11:40, 29 August 2014
Actul dateaza din 14.04.1992 si este actul de vanzare-cumparare dintre mine si ICRAL.
ICRALul apartine acum de primarie. Mergeti la primarie la spatiul locativ.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. am următoarea întrebare și speță: bunicii mei ... Catalin V Catalin V Bună seara. Am următoarea întrebare și speță: Bunicii mei au cumpărat un apartament de la icral, iar acel apartament are trecuta în acte \"sc1 în ... (vezi toată discuția)
Acte gresite elenasarpe elenasarpe buna ziua ! as avea si eu cateva intrebari legate de actele de identitate gresite! 1) - pe certificatul de nastere este trecut un cnp gresit care nu are ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate udau_1966 udau_1966 trebuie sa schimb cartea de identitate si o voi face la o noua adresa,diferita de cea actuala.in aceasta conditie,eu ca cetatean care doreste sa voteze,unde o ... (vezi toată discuția)