avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datornici in asoc. de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datornici in asoc. de proprietari

Buna seara, sunt hotarat sa intrerup apa calda si poate si rece a unor apartamente rau platnice. Cum pot sa ma pun la adapostul unei legi sau a unei Hot. AG ,CA ?
Cu datul in judecata m am saturat, sunt o gramada de chichite care pot intarzia procesul sau chiar executarea.

CU STIMA
Cel mai recent răspuns: cornel0102 , utilizator 13:13, 2 Septembrie 2014
Cum veti reusi sa opriti apa doar la anumiti proprietari Au coloane individuale?
Se pare ca . dvs. ati gasit o solutie tehnica. F. bine . E interesant de aflat , sper ca ne veti comunica si noua , poate o vor aplica si in alte asociatii cu rau platnicii. Succes !!
Unul dintre proprietari locuieste la ultimul etaj, aici este simplu 'robineti le cel de sub el', iar ceilalti ii ocolesti cu alta teava separat , o sa coste ceva dar este mai simplu, dar cred ca ies mai ieftin decat in procese intinse pe ani de zile, bani ,nervi si legislatie intortocheata....
Va anunt cum si ce fac .
Cu stima.
Ultima modificare: Marți, 2 Septembrie 2014
cornel0102, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire apa pe scara unui bloc ilcapo ilcapo Buna ziua, intrebarea e urmatoarea: daca asociatia opreste apa pe scara unde locuiesc, datorita unui/unor rau-platnici, eu, ca bun platnic, cu chitante in ... (vezi toată discuția)
Rau platnici cote intretinere bloc Ioan-Dorin Ioan-Dorin In asociatia noastra de proprietari avem 5 rau platnici a cotelor lunare de intretinere, astfel incat au acumulat, pana la aceasta data, cca 16000 lei.Cu toate ... (vezi toată discuția)
Actiuni administrative asociatie impotriva restantierilor zsuper8- zsuper8- Suntem o Asociatie de Proprietari care am actiunat in Judecata cativa proprietari pentru neplata contributiilor lunare (sunt rau-platnici care in 3 ani de zile ... (vezi toată discuția)