avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract consultanta cu titlu gratuit
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract consultanta cu titlu gratuit

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca pot incheia cu sotul meu un contract de consultanta cu titlu gratuit. El este inginer constructor iar eu am o firma de constructii, fata de care el nu are nicio calitate. Poate firma incheia cu el un contract de colaboare prin care el sa ofere consultatii ingineresti (conducerea lucrarilor de constructi, sa acorde asistenta tehnica) cu titlul gratuit.
mentionez ca el are calitatea de salariat la o alta societate, cu profil diferit.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 09:38, 2 Septembrie 2014
Daca sotul nu este PFA sau nu are vreo alta firma prin care sa poata desfasura activitati economice care sa poata fi fiscalizate, un contract de consultanta intre firma dvs, si el ca persoana fizica (fie gratuit sau cu pret) va fi extrem de suspect pentru munca la negru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot trece activitate secundara cod caen 7111 si sa fac proiecte de constructii civile, avand i.i. ? dan.b dan.b Pot trece activitate secundara cod Caen 7111 si sa fac proiecte de constructii civile, avand I.I. ? Am infiintata o intreprindere individuala cu cod Caen ... (vezi toată discuția)
Contract de consultanta cu titlu gratuit Madalin_m Madalin_m Buna ziua! Se poate face un contract de consultanta cu titlu gratuit intre o persoana juridica si o persoana fizica? Persoana fizica va oferi consultanta. ... (vezi toată discuția)
Cum obt. autorizatie de proiectare? popacata popacata Buna ziua! doresc sa infiintez o firma care sa aiba ca ocupatie realizarea proiectelor pt case, mansarde, lucrari interioare etc., am terminat o facultate in ... (vezi toată discuția)