avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren cu chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren cu chitanta de mana

tatal meu a facut o promisiune de vanzare a 2500 mp intravilan . In urma acestei promisiuni a primit avans suma de 2000 de lei , suma la care a scris o chitanta de mana cu un martor prezent. Acum, dupa decesul tatalui , persoana respectiva imi spune ca mai are sa imi mai dea inca 3000 lei ( suma f mica pentru 2500mp) sau sa ii returnez cei 2000 lei. As vrea sa stiu daca o chitanta de mana are vreo valoare si daca trebuie sa respect intelegerea verbala facuta cu tata si sa primesc doar 3000 de lei?
Cel mai recent răspuns: elisa27 , utilizator 23:55, 5 Septembrie 2014
Va multumesc mult pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire costelus3 costelus3 In urma cu 2 luni am semnat un antecontract in vederea cumpararii unui teren , valoarea reala a terenului fiind de 7500 de euro , iar in antecontract fiind ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana fanicaghiculescu fanicaghiculescu Buna ziua, Tatal meu a vandut un teren si pentru a fi sigur ca persoana nu se razgandesta a cerut un avans de1000 lei,a intocmit o chitanta de mana in care a ... (vezi toată discuția)
Promisiune vanzare teren extravilan, am făcut la notar o promisiune de vânzare cumpărare ... emilia_florentina2006 emilia_florentina2006 Bună seara, am făcut la notar o promisiune de vânzare cumpărare teren extravilan, dar cumpărătorul nu îndeplinește condițiile prevazute de legea ... (vezi toată discuția)