avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Camere de supraveghere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Camere de supraveghere

Buna ziua, am o intrebare. In cadrul companiei in care lucrez, se doreste montarea unor camere audio-video pentru supravegherea operatorilor call-center daca isi indeplinesc sarcinile. Nu am fost intrebati daca dorim instalarea ci pur si simplu camerele vor fi montate de catre personal necalificat si fara autorizatie. Catre ce autoritate ma pot adresa? Astept cu interes raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 19:30, 8 Septembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Chiar si cu audio?
Dar de ce va deranjeaza montarea acelor camere daca va indepliniti sarcinile si mai mult decat atat, cu "ajutorul" lor puteti demonstra acest lucru, in cazul in care, doamne fereste vi s-ar reprosa ceva de catre sefi? :)
Ultima modificare: Luni, 8 Septembrie 2014
Raluca Iliescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. intampin o problema la o asociatie de propietari. ... danielard1 danielard1 Buna ziua. Intampin o problema la o asociatie de propietari. S-au montat camere video si sonerii video fara un proces verbal cu acordul propietarilor sau ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere la locul de munca silvias silvias Am si eu o intrebare : Daca este legal ca angajatorul sa puna camere de luat vederi in birourile angajatiilor ? Si daca exista un cadru legal care sa ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere C.Fabyola C.Fabyola Buna,Lucrez intr-un call center de 4 ani au implemetat reguli in fiecare an, vor sa instaleze camere sa ni se monitorizeze calculatoarele in sala operativa , e ... (vezi toată discuția)