avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat neserios- pot sa cer daune morale?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat neserios- pot sa cer daune morale?

buna ziua,sunt in proces de divort cu minor,am angajat o avocata si am semnat contract pe 3 spet,am platit pentru o redactare,am semnata contract,mi-a trimis forma sa de redactare si eu am dorit sa mai adauge ceva considerat de mine important,dansa nu a vrut,a spus ca asa cum a scris e bine si nu modifica nimic,eu nefiind multumita de acest refuz,mai ales pe banii mei si in joc cu proces cu copil pe care il pot pierde.rugandu-ma de dansa de mai multe ori,pe 9 sept,ieri mi-a spus cu cateva zile inainte de proces ca reziliaza contractul cu mine,eu doream doar o modificare si cand depun sa semnez,dansa nu a vrut si m-a lasat inainte de proces,nu mai raspunde,actele mele au ramas la dansa,nu vrea sa mi le dea,eu nu mai am timp de gasit alt avocat,dosarul e luat de judecator,am ramas fara aparare si am avut si un soc emotional,nu stiu ce sa fac,daca ma duc luni ce spun,ce fac.consider ca a fost lipsit de etica profesionala ceea ce a facut acasta persona,pe langa stresul procesului mai am stresul ca nu am avocat,ca am fost lasata in imposibilitatea de a avea avocat,fara acte.o pot reclama la barou sa cer daune morale?si ce fac,luni ce sa spun la proces?
Ultima modificare: Joi, 11 Septembrie 2014
Admin, administrator
banii i-am dat,ia-m tot dat mailutri nu mai raspunde,deci imi face in ciuda,cred ca singura solutie e sa merg la politie.si spune ca e avocat.acum face ambitie sa ma incurce de fapt.a nu vrea sa mai dai actele cuiva cand tu ai reziliat contractl fara sa ai dreptate,pare nu dubuios,ci alt fel,nu cred ca face cinste,doar sa nu aibe planuri ascunse,si asta cred.dupa situatia creata sa mai alerg si pe la politie e mult prea mult,i-am dat niste bani.
DIn punctul meu de vedere sunteti un client dificil,banuiesc ca av respectiva nu a vrut sa continue colaborarea cu dvs,deoarece nu accepta ingerinte in modul in care intelege sa-si exercite profesia.Daca considerati ca puteati sa va reprezentati singura nu tb sa va angajati avocat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Septembrie 2014
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Chiar daca ar fi sau nu un client dificil avocatul ar trebui sa ii returneze actele. Eu traiam cu impresia ca orice individ are dreptul de a se apara - practic este chintesenta meseriei de avocat si sunt convins ca nereturnandu-i actele avocata stia ca ii ingradeste dreptul de a se apara - lucrul acesta in opinia mea este o lipsa de profesionalism.

De ce se tot reitereaza faptul ca utilizatoarea ar lua in calcul posibilitatea de a se reprezinta singura? Doreste doar sa lucreze cu altcineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract avocatial achitat-avocatul nu a facut nimic gigipanait gigipanait O problema grea la care nu se baga nimeni. Intr-un litigiu civil,respectiv antecontract de vanzare-cumparare cu clauza in caz de nerealizare,expesa si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.azi am avut o discutie cu un avocat ,desi eu aveam ... Peagu Peagu Buna ziua.Azi am avut o discutie cu un avocat ,desi eu aveam nevoie de o informatie care ,spre parerea mea tine de omenire,nu orice informatie ar tr sa se ... (vezi toată discuția)
Renuntare avocati daniella28 daniella28 buna ziua,sunt in proces de divort si am luat de pe site 2 avocati,cu primul am facut contract,am platit 5 mil si nu m-a ajutat deloc,tot ce doream sa imi ... (vezi toată discuția)