avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil pfa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil pfa

BUNA ZIUA!
Am si eu cateva nelamuriri, daca puteti va rog sa ma ajutati.
Sunt PFA si vreau sa ma informez in ce conditii o sa primesc indemnizatia de crestere copil. Pt aceasta am cateva intrebari:
1. Daca platesc doar impozit si CASS si la pensie nu cotizez, o sa primesc indemnizatie?
2. Conteaza suma care o cotizez, pt ca platesc de 4 ori pe an impotiz+CASS de doar 107 lei. Aceasta pt ca am declarat un venit net estimat de 2000 ron.
3. Este vro suma minima cu care trebuie sa cotizezi?
Multumesc anticipat
Buna ziua!
Va referiti la venit net in general sau la pfa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si crestere copil pfa Sacharisa Sacharisa Pentru PFA: 1) Daca pentru cele 12 luni de calculare a concediului de maternitate, 6 luni am fost PFA si 6 luni nu am avut venit pana la nastere, mai ... (vezi toată discuția)
Primirea indemnizatiei pentru cresterea copilului este conditionata de plata cotei de contributie de 0,85% la cass? Simona_Mereu Simona_Mereu Sunt PFA din noiembrie 2012 si am platit pana acum impozitul pe venit si cotizatia CASS stabilite prin deciziile emise de la Finante. Acum sunt gravida in 36 ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil- pfa traducator autorizat Ionela132 Ionela132 Buna ziua, Am un PFA ca traducator autorizat, mi-am inceput activitatea pe 1 Noiembrie 2013, si mi-am platit toate contributiile, insemmnand casa de pensii, ... (vezi toată discuția)