avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... marirea pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

marirea pensiei alimentare

as dori sa stiu daca la depunerea actelor pt marirea pensiei alimentare am nevoie de avocat si daca trebuie sa ma prezint la tribunal la termenul citat
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:29, 5 Mai 2016
Cata Andrei, amânarea s-a făut pentru a obţine oficial veniturile din ţara unde lucrează, dacă pârătul nu le-a depus până acum.

In cazul in care paratul si-a schimbat locul de munca si nu se cunoaste detalii despre, cum se procedeaza?


Multumesc.


Dacă aţi furnizat informaţia cu adresa pârâtului şi numărul actului cu care se identifică acolo, va fi găsit şi vor fi furnizate datele, chiar dacă şi-a schimbat locul de muncă.
Nu se banuieste de ce anume s-a amanat un dosar, se merge la dosar si se citesc incheioerile si se afla exact. Altfel, puteti pierde cu brio si nu stiti de ce.
Comisia rogatorie a fost dispusa de instanta, trebuie vazut pentru ce. Dureaza comisiile rogatorii de regula circa 6-9 luni. Depinde si de tara, sigur. Depinde daca stiti sa sariti pasi, sa faceti adrese acolko sa mai aflati ceva pe cai neoficiale, pe langa dosar, ca sa scurtati timpul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locul de munca al paratului ContSters185356 ContSters185356 Buna dimineata, Recent am solicitat reacordarea pensiei alimentare, insa nu nunosc locul de munca al paratului (stiu doar ca este o firma privata-- ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara cand tata munceste cu acte in afara tarii Elenapusa Elenapusa Cum se poate cere marirea pensiei alimentare pentru un copil, in contextul in care tatal declara in Ro ca nu muceste si ca nu are serviciu, dar el de fapt ... (vezi toată discuția)
Cat poate dura un proces pt stabilirea pensiei de intretinere mykynem mykynem din ianuarie 2012 copilul meu a implinit 18ani am deschis un nou proces de stabilire in continuare de pensie de intretinere el fiind elev in cls a XI la liceu ... (vezi toată discuția)