avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... consiliul national pentru combaterea discriminarii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

consiliul national pentru combaterea discriminarii

a raspuns petitiei (mult) dupa cele 90 de zile prevazute de lege.

este stipulat undeva ca daca se depaseste acest termen cncd este dezinvestit pentru rezolvarea petitiei?
Cel mai recent răspuns: catarina , utilizator 20:23, 17 Septembrie 2014
Si cine s-ar putea ocupa de aceasta chestiune in lipsa lor?
Am si eu o petitie la ei si sunt interesat in mod direct.

In alta ordine de idei m-ar interesa cateva pareri in legatura cu email-urile trimise catre diverse institutii (in cazul meu cncd dar am avut in trecut si la protectia consumatorului) care nu sunt recunoscute ca fiind primite. Petitia mea are data 9 mai iar ei sustin ca nu au primit email-ul dar eu am dovada ca l-am trimis si am primit un raspuns automat cu un numar de ticket. Poate fi considerat ca nu au rezolvat petitia in timp util? sau pot arunca astfel de motive de fiecare data cand nu merge ceva bine la ei?
da sunt cateva vizualizari, nici un raspuns. domnul Marian Bratu se pare ca e pe undeva prin apropiere...

cncd e deasupra legilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de raspuns petitie ContSters256771 ContSters256771 Sper sa fi ales corect sectiunea de forum unde sa postez intrebarea mea. Ma intereseaza ce se intampla daca o institutie nu raspunde la o petitie adresata. ... (vezi toată discuția)
Cncd - interpretare ordonanta 137/2000 ContSters256771 ContSters256771 Ma confrunt si eu cu o problema la CNCD (Consiliul NaŃional pentru Combaterea Discriminarii). Este vorba de o petitie pentru un anunt de angajare in care ... (vezi toată discuția)
Nu primesc raspuns la o petitie danaa1 danaa1 Am depus o petitie la o institutie a statului, au trecut peste 50 de zile, nu am primit raspuns. Se poate depune o plangere penala? Ce pot face in acest sens? (vezi toată discuția)