Am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva. Sotia mea a nascut pe data de 31 iulie 2014, iar medicul de familie mi-a dat un atestat de absolvire a cursului de puericultura prin care pot sa-mi iau 10 zile concediu de paternitate. Am facut cererea de concediu la care am atasat atestatul si certificatul de nastere al copilului, dar patronul nu vrea sa mi le primeasca pe motiv ca nu este de ajuns atestatul si trebuie sa-i aduc certificat prin care sa dovedesc ca am facut cursul.
Poate sa-mi spuna cineva ce este de facut in acest caz? Pot sa i le trimit prin posta cu confirmare de primire?
Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra.
Dar problema este ca fostul angajator nu mai exista. Societatea s-a dizolvat in 2011. Si la acest angajator m-am angajat la 2 sapt dupa ce s-a nascut copilul, deci nu am beneficiat de concediu de paternitate. Cum se procedeaza in acest caz.
Primul copil s-a nascut pe data de 15 martie. Eu pe data de 16 martie mi-am dat demisia de la locul de munca la care lucram si pe data de 19 martie m-am angajat la alt loc de munca
(la societatea care nu mai exista) la care nu am luat concediu de la nici una.
Ce anume trebuie sa scriu in declaratia pe proprie raspundere, trebuie sa atasez si copie dupa cartea de munca ca sa demonstrez ca nu lucram?
Concediu parental
alinailie
Buna ziua!As vrea sa stiu daca concediul parental se acorda si tatilor care nu sunt casatoriti legal cu mama copilului,cum este cazul meu si al partenerului ... (vezi toată discuția)