buna ziua,va rog frumos o lamurire ,am fost condamnat definitiv la curtea de apel,pe baza v cod penal,chiar daca am argumentat ca aplic ncp este mai favorabila,instanta de recurs nu a tinut cont de nici un argument si a mentinut sentinta de 6 luni cu suspendare.in acest caz,as putea face o contestatie pe baza 595 ncpp?procesul meu de inceput in feb.2014.cum ar trebui sa procedez si unde ar trebui sa depun contestatia?
va multumesc
dupa NCPP am mers pe recunoastere,nu am amanat,nu am tergiversat,cu circumstante atenuante..dar pb este alta dupa parerea mea,in cadrul aceleasi instante au fost date sentinte dupa noul c,incepand cu luna martie,tot pt oug 195/2002...iar la apel ,a mai fost un caz pt alcoolemie care ,pe fond a primit doar un avertisment,iar procurorii au facut recurs,iar apelul s a judecat in aceeasi zi cu mine,si a fost condamnat la 8 luni dupa VCP..este f greu de inteles asemenea solutii. astept si motivarea instantei de apel,apoi poate voi merge in contencios administrativ cu politia pt a nu mi anula permisul
Examen permis auto
almiha
buna ziua,va rog frumos sa ma ajuta-ti cu o clarificare in legatura cu ultimele modificari ale codului rutier,si aici ma refer la art 116 al OUG 195/2002. ... (vezi toată discuția)