toma necredinciosul a scris:
Nu mai incurajati sa ramana la comun, ca o fi ca o pati, ca va fi bine. Astea sunt povesti, asa oricine poate promite. Are dreptul fiecare cetatean din tara asta sa nu depinda de ,,bunavointa,, celui ce a acumulat datorii? Eu cred ca da. Daca pana acum nu au platit apa consumata, de ce credeti ca o vor plati de acum inainte? Credeti ca acesti pensionari care vor sa traiasca linistiti ca nu se taie apa au avut mai multi bani de nu au ramas in urma cu intretinerea,? E revoltator. ...
Daca va referiti la mine...
Am raspuns cum m-am priceput. Asta e. Nu descoperim noi, acum, apa calda...
Aveti dreptate si dvs., nu am motive sa va contrazic. Din nefericire, ne vorbiti despre multa teorie, iar pana la realizarea practica a aspectelor aratate, mai este mult - asta v-o spun in mod sigur - si nu-ti trebuie prea multa stiinta ca sa intelegi acest lucru.
In fine, subiectul incheierii contractelor individuale cu furnizorii, s-a mai discutat pe forum. In multe localitati acest deziderat s-a realizat, in altele (cele mai numeroase), nici nu poate fi vorba si undeva mai sus, pe acest topic am si explicat cam cum stau lucrurile, dar poate nu ati citit opinia mea.
Bun, astept si eu rezultatele, mai ales ca sunt aproape de P. Neamt si ma pot interesa si pe alte canale.