avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Jandameria romana
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Jandameria romana

Buna ziua, credeti ca ar ajuta sa scriem petitii pe jandarmeriaromana.ro sau este doar o conditie a unuiunii europene?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 16:12, 25 Septembrie 2014
Depinde ce intelegeti prin a ajuta.Daca aveti vreo plangere de facut sau orice altceva puteti trimite email.Adresele de email sunt trecute la rubrica relatii cu publicul.Sunt convinsa ca cineva le citeste si raspunde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog cu o speță. am facut o solicitate in baza ... Marius0123 Marius0123 Buna ziua, Va rog cu o speță. Am facut o solicitate in baza Legii 544,/2001 unei instituții publice, am copiat textul unei solicitări/petiții standard ... (vezi toată discuția)
Autoritatile locale au interzis la aplicarea legilor din domeniul asociatiilor de proprietari ? rmf rmf Autoritatile Locale au interdictie la aplicarea legilor din domeniul Asociatiilor de Proprietari ? Aceste legi pot fi interpretabile sau sunt foarte clare ... (vezi toată discuția)
Plangere prealabila geo-vem geo-vem In conditiile in care am facut plangere prealabila conf. Legii nr. 554/2004 art.7 autoritatii ierarhic superioara, cine va da raspunsul ,cel caruia iam facut ... (vezi toată discuția)