avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tamponare pe autostrada
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tamponare pe autostrada

Unde se declara o tamponare petrecuta pe autostrada Buc - Pitesti?
Mai precis la care Birou/Sectie/Post de politie?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:50, 30 Septembrie 2014
Nu mai poate fi vorba despre o solutie ''practica'' evenimentul avand loc pe 25. Daca nu au fost victime trebuia doar sa incheiati amiabile si apoi fiecare cu norocul lui : se deplasau care cum.
putea daca nu ati incheiat amiabile atunci intr-adevar trebuie sa mergeti la cea mai apropiata sectie de politie care dupa opinia mea nu este Petresti . Fiind vorba de km 17 trebuie sa fie o comuna din zona ,dupa cunostiintele mele de geografie e vorba de Ciorogarla. Eu am avut un accident la km 33 si am fost la Bolintin Vale.
Si v-a primit Politia din Bolintin fara probleme? Nu v-au trimis la Biroul autostrazii, la Petresti?
Nu , dar a fost acum cativa ani, s-ar putea sa se fi schimbat. Cautati telefonul de la politia respectiva si intrebati. Adresă: B-dul.Muncii, Ciorogârla
Telefon:021 313 7129
Ultima modificare: Duminică, 28 Septembrie 2014
ludo, utilizator
Atunci cand sunt 3 masini implicate in evenimente rutiere, nu se poate incheia intelegere amiabila. Mi s-a intimplat si mie si a trebuit sa mergem la politie, chiar daca al treilea a refuzat, motivand ca nu are nimic la masina.
Parerea mea e ca trebuia sa sunati la 112, iar de acolo va indrumau ce sa faceti.
Treaba cu 3 autovehicule implicate in eveniment este clara.
Ideea este : Unde ne adresam (dpdv legal)?? La politia autostrazi (la 90 km) care este localizata la jumatate autostrazii (daca eu sunt la 10 km de Bucuresti)? Sau la cel mai apropiat post de politie?
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2014
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier autostrada a1 cu animale domestice renegatul renegatul Buna ziua.Duminica dimineata 27.09 2015 in jurul orei 6.30 ma deplasam catre Pitesti pe Autostrada A1.In dreptul km.55 pe banda nr 2 am lovit frontal un grup ... (vezi toată discuția)
Accident MijaAlexandru MijaAlexandru Buna seara, pe data de 15 Aprilie 2017 am fost implicat intr un accident rutier pe autostrada. Ceea ce imi amintesc si am declarat la fata locului este ca am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pe data de 22.04.2022 (vinerea mare), ma duceam de ... chris1badea chris1badea Bună ziua! Pe data de 22.04.2022 (vinerea mare), ma duceam de la București spre Râmnicu Vâlcea. La capătul autostrăzii, spre Vâlcea, ambele benzi ... (vezi toată discuția)