avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Carnete CEC cu castiguri in masina
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Carnete CEC cu castiguri in masina

Buna ziua,

Ma numesc Pavel Elena, am niste nelamuriri si sper ca o sa mi le spulberati. Parintii mei au deshis la CEC inainte de revolutie 3 carnete de CEC cu castiguri in autoturisme. Suma depusa atunci a fost 8000 lei. Va rog sa-mi spuneti daca pot face ceva pentru a recupera acesti bani.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:35, 8 Octombrie 2014
Nu mai valoreaza doamna, a trecut inflatia si denominarea peste ei. Va puteti duce la cec cu cerere in care sa aveti trecute seriile cecurilor si va vor da un raspuns in scris candva. Cred ca si conturile sunt inchise pt ca ar costa sa le mai administreze.
Cecurile astea au alt regim fata de acele depozite pt achizitionarea de dacii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate recupera valore cecurilor de 5ooo lei cu castiguri, ... Zorro1961 Zorro1961 Cum se poate recupera valore cecurilor de 5ooo lei cu castiguri, in autoturisme, din 1986? (vezi toată discuția)
Cec-ul cu castiguri in autoturisme daniela.ilea daniela.ilea Buna ziua,ma poate lamurii si pe mine cineva.Am un cec de 5000 lei cu castiguri in autoturisme din anul1985,nu stiti ce se intampla cu aceste cecuri ?,am vazut ... (vezi toată discuția)
Cec-urile de 5000 de lei! gygy78 gygy78 buna seara! legat de cec-ul de 5000 de lei,din 1978 incazul meu,de poate recupera ceva?! multumesc! (vezi toată discuția)