avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare/stergere CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare/stergere CIM

Sunt ''proaspat'' absolventa de liceu.Acum o saptamana am gasit un loc de munca ce parea sa fie pe placul meu.Am stat 2 zile in proba dupa care m-au dat afara.Problema e ca mi-au facut si inregistrat contract de munca desi eu n-am semnat si n-am vazut absolut nimic.Singurul document care i l-am adus angajatorului a fost o copie de buletin.Acum eu vreau sa-mi fac somaj,dar nu pot din cauza acelui CIM.Intrebare mea este:se poate sterge un CIM din baza de date REVISAL?Iar daca se poate,odata cu acesta operatiune,eu imi pot relua statutul de proaspat absolventa si deci dreptul la somaj?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Octombrie 2014
bianca2020, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:20, 12 Octombrie 2014
Ce credeti ca ar mai putea semna in aceste conditii ?
~ Conținut șters la cerere ~
Chiar daca il semneaza sau nu, nu o mai ajuta cu nimic pe utilizatoarea care a deschis acest topic , intrucat era vorba despre posibilitatea de a beneficia de somaj in lipsa acelei "greseli" a angajatorului.
~ Conținut șters la cerere ~
Reiterez ce am spus mai sus : Chiar daca il semneaza sau nu, nu o mai ajuta cu nimic pe @bianca2020, iar pe angajator cu atat mai putin cu cat trece timpul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract revisal neprezentare salariat miruna82 miruna82 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema.. in data de 4 iulie am raportat in Revisal un contract nou de munca cu data de incepere 8 iulie. Am convenit cu ... (vezi toată discuția)
Problema contract individual de munca istrate01 istrate01 buna ziua si bine vam gasit tuturor utilizatorilor acestui forum,am o problema destul de delicata si am nevoile de parerile dvoastra.eu beneficiez de somaj ... (vezi toată discuția)
Cim nesemnat de angajat misca misca Revin cu o intrebare. In urma disponibilizarii am ramas fara loc de munca, dar in urma unui interviu am fost contactat de o SC... M-am prezentat in data de 24 ... (vezi toată discuția)