Sunt ''proaspat'' absolventa de liceu.Acum o saptamana am gasit un loc de munca ce parea sa fie pe placul meu.Am stat 2 zile in proba dupa care m-au dat afara.Problema e ca mi-au facut si inregistrat contract de munca desi eu n-am semnat si n-am vazut absolut nimic.Singurul document care i l-am adus angajatorului a fost o copie de buletin.Acum eu vreau sa-mi fac somaj,dar nu pot din cauza acelui CIM.Intrebare mea este:se poate sterge un CIM din baza de date REVISAL?Iar daca se poate,odata cu acesta operatiune,eu imi pot relua statutul de proaspat absolventa si deci dreptul la somaj?
Chiar daca il semneaza sau nu, nu o mai ajuta cu nimic pe utilizatoarea care a deschis acest topic , intrucat era vorba despre posibilitatea de a beneficia de somaj in lipsa acelei "greseli" a angajatorului.
Reiterez ce am spus mai sus : Chiar daca il semneaza sau nu, nu o mai ajuta cu nimic pe @bianca2020, iar pe angajator cu atat mai putin cu cat trece timpul.
Cim nesemnat de angajat
misca
Revin cu o intrebare.
In urma disponibilizarii am ramas fara loc de munca, dar in urma unui interviu am fost contactat de o SC... M-am prezentat in data de 24 ... (vezi toată discuția)