avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Calatoria minorilor cu un parinte din Italia in Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Calatoria minorilor cu un parinte din Italia in Romania

buna ziua copilul are 9 luni este nascut in italia si vreau sa calatoresc in romania fara sotul meu in afara de titlul de calatorie imi mai ttrebuie si procura de la sot?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:19, 19 Octombrie 2014
Depinde de legislatia italiana.
cei de la consulat cand am fost pt foaia de drum miau spus ca nu imi trebuie nici o procura pt ca la intoarcere o sa ma intorc cu sotul dar vroiam sa fiu sigura pt ca nu vreau sa am probleme
Acordul v-ar fi folosit pt a obtine titlul de calatori.. daca vi l-au dat fara acordul tatalui..nu mai aveti nevoie de nimic.
deci sa inteleg ca titlul de calatorie tine loc si de procura?va multulesc pt ajutor
Nu va trebuie nicio procura.
Nu mai deschideti subiecte noi pe aceasta tema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgență Iulia Ava Iulia Ava Bună ziua! Sunt în Italia și cartea de identitate românească a expirat.. Pentru a ma întoarce în România am făcut programare pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)
Buna seara - calatorie cu minor nascut in italia oanasimon45 oanasimon45 am si eu o intrebare,am o fetitza de 7 luni are certificat de nastere italian fiind nascuta in italia,de ce documente trebuie sa dispun pentru a pleca in ... (vezi toată discuția)
Mama romanca tatal arab boukachaba boukachaba buna ziua am o problema foarte mare eu sunt romanca si sunt maritata cu cetatean arab avem o fetita de un an si eu saptamana viitoare trebuie sa ma duc in ... (vezi toată discuția)