deranjez si eu cu o intrebare... ma aflu intr-o situatie si nu stiu cum sa procedez.
La mijlocul lunii decembrie a acestui an ar trebui sa ma intorc la servici din CCC. Pe data de 2 octombrie am fost si mi-am depus cererea de intoarcere dar aceasta nu mi-a fost semnata de catre directorul general si nici o explicatie nu mi s-a dat. Din cate stiu eu, firma este obligata sa-mi accepte cererea de intoarcere. Specific ca postul meu nu a fost desfiintan si nici nu a fost ocupat, nici macar pe o perioada determinata. Eu sunt acum la al doilea copil. Intre cei mici este o diferenta de un an jumate, dar la primul m-am intors inapoi dupa trei luni jumate si am avut un an lucrat intre cele doua concedii. Acum am fost nevoita sa stau acasa pentru ca cel de-al doilea copil a avut cateva probleme de sanatate.
Nu stiu cum sa procedez... ar trebui sa fiu mai insistenta sau sa fac altceva?
multumesc anticipat.
1. Daca va este teama sa faceti sesizare la ITM atunci nu va putem ajuta.
2. ITM este singura institutie care va poate ajuta, fiind cea care trebuie sa vegheze la respectarea Codului muncii si de catre salariati si de catre angajator.
Dupa o saptamana de chin si refuzuri, vineri seara am fost anuntata de catre cei de la resurse umane ca trebuie sa ma prezint la munca, iar daca nu o fac inseamna ca am renuntat de voie buna.
Daca nu o faceti nu inseamna ca renuntati , ci veti fi pontata ca absenta nemotivata, urmand probabil sa se demareze o cercetare disciplinara, in acest sens.
Revenire din cic
cata80
La revenirea din CIC (2 ani) o angajata este mutata la alt punct de lucru, alt post inferior celuilalt, desi postul ei nu a fost desfiintat. Ce poate face ... (vezi toată discuția)
Cc2
chibimaniaxd
Ultima luna de indemnizatie pentru primul copil este in martie 2020, iar eu acum sunt iar insarcinata si voi naste in august 2020. Angajatorul nu doreste sa ma ... (vezi toată discuția)