avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

As vrea sa stiu si eu cum pot face sa castig doar eu custodia copilului.Am fost casatorita am un baietel de 7 ani.Acum s-a incheiat procesul si am primit custodie comuna,cel mai mult imi doresc sa imi pot scoate copilul din tara eu lucrand in strainatate,cum as putea sa obtin semnatura,tatal lui nu imi v-a da niciodata semnatura,ce as putea face?
Cel mai recent răspuns: flori21 , utilizator 13:00, 23 Octombrie 2014
Doamna, faceti dosar sa aratati ca vreti sa luati copilul in strainatate, aduceti dovezi de domiciliu, munca, venit, asigurari sociale, inscrieri la institutiile de invatamant pentru copil...
Nu-mi vine sa cred ca are 2 parinti copilul ala si nu sta cu niciunul.
In situatia unui nou dosar, singura sansa sa pierdeti ar fi ca ati cerut deja ceva pe aceleasi conditii de fapt... ar cam fi autoritate de lucru judecat. IN rest, cred ca aveati putine sanse sa pierdeti daca cereati de la bun inceput.
Oricum, eu tot nu am inteles daca vreti sa luati definitiv copilul cu dv. sau nu.
Multumesc pentru ajutor,da copilul vreau sa il iau definitiv,vom face vacante in Romania la bunici!si totusi sa imi fac acest dosar unde trebuie sa il depun,mai am nevoie de avocat?
Multumesc pentru raspuns!
Aveti mare nevoie de avocat ca sa nu vi se respinga actiunea pe motiv ca s-a judecat deja.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu minor in strainatate fara acordul tatalui rau voitor Andaxyz22 Andaxyz22 Buna ziua. Am 24 de ani si am divortat in mai 2014, atunci am primit hotararea definitiva si irevocabila de divort si bineinteles stabilindu-se custodie comuna ... (vezi toată discuția)
Stabilirea minorului cu mama in strainatate madalina-s madalina-s Buna ziua. am o fiica de 14 ani, sunt divortata de tatal acesteia de la varsta de 1 an al copilului. Copilul si tatal au o oarecare relatie, il viziteaza ... (vezi toată discuția)
Stabilire cu minor in alta tara daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna seara , sunt divortata din septembrie 2010 , am o fetita de 9 ani care mi-a fost incredintata definitiv prin hotarare judecatoreasca , iar tatal are ... (vezi toată discuția)