avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare pentru credit luat inainte de casatorie
Discuție deschisă în Executare silită

Executare pentru credit luat inainte de casatorie

Buna seara, sotul meu, casatoriti de 5 ani , e executat pt un credit luat inainte de casatorie,pe care l-a girat cu ap lui proprietate tot de dinainte de casatorie.Ap v-a fi executat , eu avand de 7 ani domiciliu in acel apartament. Pot fi executata si eu ? poprire pe sal. meu si bunurile mele executate?Mentionez ca avem o firma impreuna dinainte de casataorie dar pe firma nu avem niciun bun.
Multumesc frumos
Andra Arianna Farkas
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2014
arianna121212, utilizator
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 06:15, 22 Octombrie 2014
Apartamentul poate fi executat, chiar daca dvs. aveti domiciliul acolo (adica domiciliul dvs. pune unele mici incurcaturi birocratice, dar nimic care sa impiedice executarea silita).
Bunurile dvs. personale si veniturile nu vor putea fi executate, dar ar putea fi executate bunurile comune cu sotul, in extremis.
Bunurile firmei, daca ar exista, nu pot fi executate.
Multumesc frumos pt raspuns. Ar mai fi o intrebare-sotul executat siit detine bani in contul firmei a carui administrator este, executorii pot pune poprire pe cont si sa-i ia banii?
Multumesc frumos.
Nu ar fi legala poprirea pe contul firmei. Firma este o persoana juridica distincta de sotul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare arianna121212 arianna121212 Buna ziua, sotul meu detine un apartament cu care a girat un credit de nevoi personale inainte de casatorie. Mentionez faptul ca in contractul cu banca scrie - ... (vezi toată discuția)
Executare silita adriana1234 adriana1234 Sotul s-ar putea sa ajunga in situatia de executare silita pentru o suma de bani. Intrebare: apartamentul in care locuim este pe numele meu, cumparat inainte ... (vezi toată discuția)
Executare silita sotie PeRuZzI PeRuZzI Buna ziua, Sotia este pârât intr-un proces in materie de litigii de munca. Procesul este pe numele de fata al sotiei pentru ceva ce n-ar fi facut cat timp ... (vezi toată discuția)